Close
Olyan egyszerűen gyönyörű ez a svéd nyaraló, hogy nem is szabad dicsérni

Olyan egyszerűen gyönyörű ez a svéd nyaraló, hogy nem is szabad dicsérni

Felesleges felmagasztalni, mert épp az a csodálatos benne, hogy nem nagyratörő. És mégis ennyire szép.

Svédország déli részén, Ystad festői táján épült ez a kifejezetten a koronavírus-lezárások előli menekülés céljából ez a nyaraló a TypeO stúdió jóvoltából. A víkendház egy 1842-ben épült farmépületet konvertál nyaralóvá, melyet az elmúlt években előtte az építésziroda munkatársai használtak otthonként és irodaként.

A fákkal és füves-virágos rétekkel körülölelt nyaraló jelenleg is várja vendégeit, akik szeretnének a pandémia által uralt, fullasztó városi légkörből kiszabadulni kicsit a természetbe.

Az ötven négyzetméteres nyaralóban egyszerre összesen két embert szállásolnak el: egy hálószoba, egy konyha, egy terasz és egy nappali várja a páros vendégeket.

A házikóban pedig, ha beleszeretsz valamibe, akkor szerencséd van, a nyaralót ugyanis olyan tárgyakkal szerelték fel, melyeket a TypeO online boltjában meg is vásárolhatsz.

Az építészek szerint a TypeO Loft névre keresztelt nyaraló

a luxus új normáját kínálja: a csend, a meghittség, az elvonulás és töltekezés luxusát.

Mi, ha Svédországban élnénk, már most foglalnánk is a hétvégénket.

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez az idilli környezetben épült, meseszép devoni otthon, ez a békés ház, amelyet nyugdíjas szüleinek tervezett az építész, ez a meghitt és stílusos wyomingi otthon, ahová már ma beköltöznénk, ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Mike Karlsson Lundgren) 

FOLYTASD EZZEL
Ilyen egy erdőtűz-biztos múzeum, ha Ausztráliában épül fel
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom