Close
Már csak a tetejéért beleszerettünk ebbe a kanadai házba

Már csak a tetejéért beleszerettünk ebbe a kanadai házba

Egy medence fölött hullámzik a gyönyörűen meghajlított fákkal készült tető. De a ház többi részét is csak rajongással csodáljuk.

A Fold House névre keresztelt otthon Hamiltonban, Ontarióban épült a torontói Partisans építésziroda jóvoltából, akik egy leégett nyaraló helyére építették ezt a fantasztikusan áramvonalas, különleges villát.

A hullámzó tölgyfatető egy medencés pavilon fölött áll, a hullám közepén egy lépcsővel, amely a ház tetejére vezet. A lépcsőtől jobbra található a ház bejárata.

Az épület eleje egy 24 méter hosszú, tolóajtós üvegfolyosó, ahonnan a medencéből egyenesen a kertbe léphetünk.

A házba belépve először a stílusos konyhában találjuk magunkat, ahol a gépekkel együtt beépített szekrénysor egyszersmind támaszfalként funkcionál. A házban három hálószoba és egy nappali is a lakóké, valamint egy izgalmas, jádezöld fürdőszoba is.

Ha itt élnénk, minden reggelt ebben a medencében kezdenénk, egész biztos.

Ha pedig még nézegetnél gyönyörű, otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a meghitt és stílusos wyomingi otthon, ahová már ma beköltöznénk, ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, ez a kacéran szép londoni házfelújítás, amelyből ellestünk pár dizájnötletet, de imádtuk ezt a Nomad névre keresztelt, ultrapuritán belga bútorkollekciót is.

(Fotók: Partisans)

FOLYTASD EZZEL
Rejtőzködésből csillagos ötöst kap ez a brazil faház
Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom