Close
Már csak a tetejéért beleszerettünk ebbe a kanadai házba

Már csak a tetejéért beleszerettünk ebbe a kanadai házba

Egy medence fölött hullámzik a gyönyörűen meghajlított fákkal készült tető. De a ház többi részét is csak rajongással csodáljuk.

A Fold House névre keresztelt otthon Hamiltonban, Ontarióban épült a torontói Partisans építésziroda jóvoltából, akik egy leégett nyaraló helyére építették ezt a fantasztikusan áramvonalas, különleges villát.

A hullámzó tölgyfatető egy medencés pavilon fölött áll, a hullám közepén egy lépcsővel, amely a ház tetejére vezet. A lépcsőtől jobbra található a ház bejárata.

Az épület eleje egy 24 méter hosszú, tolóajtós üvegfolyosó, ahonnan a medencéből egyenesen a kertbe léphetünk.

A házba belépve először a stílusos konyhában találjuk magunkat, ahol a gépekkel együtt beépített szekrénysor egyszersmind támaszfalként funkcionál. A házban három hálószoba és egy nappali is a lakóké, valamint egy izgalmas, jádezöld fürdőszoba is.

Ha itt élnénk, minden reggelt ebben a medencében kezdenénk, egész biztos.

Ha pedig még nézegetnél gyönyörű, otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a meghitt és stílusos wyomingi otthon, ahová már ma beköltöznénk, ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, ez a kacéran szép londoni házfelújítás, amelyből ellestünk pár dizájnötletet, de imádtuk ezt a Nomad névre keresztelt, ultrapuritán belga bútorkollekciót is.

(Fotók: Partisans)

FOLYTASD EZZEL
Így néz ki a Google új campusa, amelyet a BIG és a Heatherwick Studio tervezett
Ilyen belülről a világ egyik legnépszerűbb komikájának New York-i lakása
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom