Close
Ha ez az otthon egy nő lenne az utcán, biztosan utánafordulnánk

Ha ez az otthon egy nő lenne az utcán, biztosan utánafordulnánk

Annyira csinos és bátran stílusos.

A londoni Bureau de Change építésziroda egy viktoriánus, balkonos otthont újított fel és bővített ki egy család számára. Merész és kreatív a textúrák játéka a londoni házban: az biztos, hogy nem mindenki ízlésére szabták – de akinek tetszik, azt viszont garantáltan leveszi a lábáról.

Érdemes az apróbb részleteken is elidőzni, annyira mesteri az anyagokkal és formákkal való játék a Frame House névre keresztelt otthonban.

Az alsó szint három részre osztott, de ezt nem is lehet érzékelni, annyira koherens a terek és a szintek közti átmenet. Az építészek műgonddal választották ki az alapanyagokat, és minden kis részletre ügyelve alkották meg a gazdag anyag- és színpalettával csábító otthont.

Kicsit olyan érzést kelt a ház, mintha egy regényben lépnénk át újabb és újabb fejezetekbe a változó, de mégis konzisztens tereken keresztül.

A végeredmény egy nagyon stílusos londoni otthon, simán el tudnánk képzelni egy film díszleteként is – valamint néhány bútort bátran betennénk a házba a Nomad nevű, most debütált, minimalista bútorkollekcióból.

Mostanában rengeteg gyönyörű ház jött velünk szembe, például ez a kecses, keskeny norvég faház a téli mindennapokhoz, ez a bukolikus tájban rejtőzködő, gyönyörű olasz nyaraló, vagy épp ez a kaliforniai pajtaház, amelyet mi nem is nyaralónak használnánk, hanem állandó életvitelre.

(Fotók: Gilbert McCarragher)

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom