Close
Ha ez az otthon egy nő lenne az utcán, biztosan utánafordulnánk

Ha ez az otthon egy nő lenne az utcán, biztosan utánafordulnánk

Annyira csinos és bátran stílusos.

A londoni Bureau de Change építésziroda egy viktoriánus, balkonos otthont újított fel és bővített ki egy család számára. Merész és kreatív a textúrák játéka a londoni házban: az biztos, hogy nem mindenki ízlésére szabták – de akinek tetszik, azt viszont garantáltan leveszi a lábáról.

Érdemes az apróbb részleteken is elidőzni, annyira mesteri az anyagokkal és formákkal való játék a Frame House névre keresztelt otthonban.

Az alsó szint három részre osztott, de ezt nem is lehet érzékelni, annyira koherens a terek és a szintek közti átmenet. Az építészek műgonddal választották ki az alapanyagokat, és minden kis részletre ügyelve alkották meg a gazdag anyag- és színpalettával csábító otthont.

Kicsit olyan érzést kelt a ház, mintha egy regényben lépnénk át újabb és újabb fejezetekbe a változó, de mégis konzisztens tereken keresztül.

A végeredmény egy nagyon stílusos londoni otthon, simán el tudnánk képzelni egy film díszleteként is – valamint néhány bútort bátran betennénk a házba a Nomad nevű, most debütált, minimalista bútorkollekcióból.

Mostanában rengeteg gyönyörű ház jött velünk szembe, például ez a kecses, keskeny norvég faház a téli mindennapokhoz, ez a bukolikus tájban rejtőzködő, gyönyörű olasz nyaraló, vagy épp ez a kaliforniai pajtaház, amelyet mi nem is nyaralónak használnánk, hanem állandó életvitelre.

(Fotók: Gilbert McCarragher)

london | Anglia | enteriőr | felújítás | ház

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram