Close
Nem kellene sokáig győzködniük, hogy ebbe a wyomingi házba költözzünk

Nem kellene sokáig győzködniük, hogy ebbe a wyomingi házba költözzünk

Nagyvonalú és stílusos otthon, drámai kilátással a Sziklás-hegységre? Igen, Wyoming egyszerre nagyon-nagyon vonzó lett.

A CLB Architects társalapítója, Eric Logan tervezte saját családja számára ezt az otthont Jacksonban, Wyomingban. Az eredeti épület 1997-ben lett kész, most viszont teljeskörűen megújult, többek között egy edzettacél-tetőt is kapott, valamint egy új konyhát.

A ház csodálatosan simul a hangás és kicsit prériszerű környezetbe, a Sziklás-hegységre való kilátás pedig túlzás nélkül fenséges.

Az eredeti házat nagyon kis költségvetésből valósították meg, és csupán négy hónap kellett a teljes felépítéshez. A konyha esetében viszont az akkor választott anyagok nem bizonyultak időtállónak, ezért szükséges volt a helyiség felújítása.

Az enteriőr mindehol nagyon vagány és kortárs: a nappaliban és étkezőben dizájnbútorok armadája fogad,

a levegős és tágas tér pedig egy hosszú teraszban végződik, összekapcsolva belteret és külteret az üveg nyílászárók segítségével.

Nem hezitálnánk sokat, ha megkapnánk a kulcsait, az biztos! Ha pedig még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, ez a kacéran szép londoni házfelújítás, amelyből ellestünk pár dizájnötletet, de imádtuk ezt a Nomad névre keresztelt, ultrapuritán belga bútorkollekciót is.

(Fotók: Kevin Scott)

FOLYTASD EZZEL
Az egyszerűség valóban gyönyörködtet ebben az étteremben
Nosztalgikus hangulat árad ebből a varázslatos szállodából
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom