Close
Nem kellene sokáig győzködniük, hogy ebbe a wyomingi házba költözzünk

Nem kellene sokáig győzködniük, hogy ebbe a wyomingi házba költözzünk

Nagyvonalú és stílusos otthon, drámai kilátással a Sziklás-hegységre? Igen, Wyoming egyszerre nagyon-nagyon vonzó lett.

A CLB Architects társalapítója, Eric Logan tervezte saját családja számára ezt az otthont Jacksonban, Wyomingban. Az eredeti épület 1997-ben lett kész, most viszont teljeskörűen megújult, többek között egy edzettacél-tetőt is kapott, valamint egy új konyhát.

A ház csodálatosan simul a hangás és kicsit prériszerű környezetbe, a Sziklás-hegységre való kilátás pedig túlzás nélkül fenséges.

Az eredeti házat nagyon kis költségvetésből valósították meg, és csupán négy hónap kellett a teljes felépítéshez. A konyha esetében viszont az akkor választott anyagok nem bizonyultak időtállónak, ezért szükséges volt a helyiség felújítása.

Az enteriőr mindehol nagyon vagány és kortárs: a nappaliban és étkezőben dizájnbútorok armadája fogad,

a levegős és tágas tér pedig egy hosszú teraszban végződik, összekapcsolva belteret és külteret az üveg nyílászárók segítségével.

Nem hezitálnánk sokat, ha megkapnánk a kulcsait, az biztos! Ha pedig még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, ez a kacéran szép londoni házfelújítás, amelyből ellestünk pár dizájnötletet, de imádtuk ezt a Nomad névre keresztelt, ultrapuritán belga bútorkollekciót is.

(Fotók: Kevin Scott)

FOLYTASD EZZEL
Rejtőzködésből csillagos ötöst kap ez a brazil faház
Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom