Close
Nem kellene sokáig győzködniük, hogy ebbe a wyomingi házba költözzünk

Nem kellene sokáig győzködniük, hogy ebbe a wyomingi házba költözzünk

Nagyvonalú és stílusos otthon, drámai kilátással a Sziklás-hegységre? Igen, Wyoming egyszerre nagyon-nagyon vonzó lett.

A CLB Architects társalapítója, Eric Logan tervezte saját családja számára ezt az otthont Jacksonban, Wyomingban. Az eredeti épület 1997-ben lett kész, most viszont teljeskörűen megújult, többek között egy edzettacél-tetőt is kapott, valamint egy új konyhát.

A ház csodálatosan simul a hangás és kicsit prériszerű környezetbe, a Sziklás-hegységre való kilátás pedig túlzás nélkül fenséges.

Az eredeti házat nagyon kis költségvetésből valósították meg, és csupán négy hónap kellett a teljes felépítéshez. A konyha esetében viszont az akkor választott anyagok nem bizonyultak időtállónak, ezért szükséges volt a helyiség felújítása.

Az enteriőr mindehol nagyon vagány és kortárs: a nappaliban és étkezőben dizájnbútorok armadája fogad,

a levegős és tágas tér pedig egy hosszú teraszban végződik, összekapcsolva belteret és külteret az üveg nyílászárók segítségével.

Nem hezitálnánk sokat, ha megkapnánk a kulcsait, az biztos! Ha pedig még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, ez a kacéran szép londoni házfelújítás, amelyből ellestünk pár dizájnötletet, de imádtuk ezt a Nomad névre keresztelt, ultrapuritán belga bútorkollekciót is.

(Fotók: Kevin Scott)

FOLYTASD EZZEL
Így néz ki a Google új campusa, amelyet a BIG és a Heatherwick Studio tervezett
Ilyen belülről a világ egyik legnépszerűbb komikájának New York-i lakása
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom