Close
Nem kellene sokáig győzködniük, hogy ebbe a wyomingi házba költözzünk

Nem kellene sokáig győzködniük, hogy ebbe a wyomingi házba költözzünk

Nagyvonalú és stílusos otthon, drámai kilátással a Sziklás-hegységre? Igen, Wyoming egyszerre nagyon-nagyon vonzó lett.

A CLB Architects társalapítója, Eric Logan tervezte saját családja számára ezt az otthont Jacksonban, Wyomingban. Az eredeti épület 1997-ben lett kész, most viszont teljeskörűen megújult, többek között egy edzettacél-tetőt is kapott, valamint egy új konyhát.

A ház csodálatosan simul a hangás és kicsit prériszerű környezetbe, a Sziklás-hegységre való kilátás pedig túlzás nélkül fenséges.

Az eredeti házat nagyon kis költségvetésből valósították meg, és csupán négy hónap kellett a teljes felépítéshez. A konyha esetében viszont az akkor választott anyagok nem bizonyultak időtállónak, ezért szükséges volt a helyiség felújítása.

Az enteriőr mindehol nagyon vagány és kortárs: a nappaliban és étkezőben dizájnbútorok armadája fogad,

a levegős és tágas tér pedig egy hosszú teraszban végződik, összekapcsolva belteret és külteret az üveg nyílászárók segítségével.

Nem hezitálnánk sokat, ha megkapnánk a kulcsait, az biztos! Ha pedig még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, ez a kacéran szép londoni házfelújítás, amelyből ellestünk pár dizájnötletet, de imádtuk ezt a Nomad névre keresztelt, ultrapuritán belga bútorkollekciót is.

(Fotók: Kevin Scott)

usa | dizájn | Wyoming | amerika | préri

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram