Close
Kivételesen szép környezetben fekszik ez a devoni ház

Kivételesen szép környezetben fekszik ez a devoni ház

Elképesztően idilli.

Mintha egy képeslapból vagy festményről lépett volna ki ez az otthon Devonban, amelyet az Adams+Collingwood építészstúdió tervezett meg. A The Boathouse névre keresztelt házat körülölelő természet szemet gyönyörködtetően szép – de ez nem is véletlen, hiszen az otthon a South Devon Area of Outstanding Natural Beauty (AONB) részen épült, azaz a dél-devoni kivételes természeti szépségű övezetben.

Mivel egy AONB besorolású területen építettek, ezért nagyon nehéz és hosszadalmas volt az engedélyek megszerzése, valamint minden tervben részletekbe menően kellett ügyelni arra, hogy a ház diszkrét legyen, és ne törje meg a táj harmóniáját. Szerintünk ez maradéktalanul sikerült.

A négyszobás ház kétemeletes, az alsó szintjét kő borítja, míg a felső szinten cédrust használtak a kivitelezésnél, mivel mind a stúdió, mind pedig a tulajdonosok hagyományos anyagokat szerettek volna a házban.

A páratlan panoráma a hosszú, nyitott nappali-konyhából a legszebb, ami az egész felső szinten végigmegy; a négy háló, valamint három fürdőszoba a földszinten kapott helyet. Ezek között vagány húzással egy réz állókádat is betettek, valamint érdemes megfigyelni az apró, csodálatosan kidolgozott részletet a fürdőn kívül is a ház minden részében.

A meleg és tökéletesen kivitelezett ház mellett a tavakkal, rétekkel, dombokkal csábító táj pedig olyan együttállás, amit nehezen unnánk meg.

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a békés ház, amelyet nyugdíjas szüleinek tervezett az építész, ez a meghitt és stílusos wyomingi otthon, ahová már ma beköltöznénk, ez a varázslatos vermonti ház, amely instant tavaszt varázsol a lelkedbe, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Jim Stephenson)

FOLYTASD EZZEL
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Űrhajó formájú szálláshely a galaxis legjobb Airbnb-je
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom