Close
Gyönyörűen jelenik meg a japandi ebben a svéd nyaralóban

Gyönyörűen jelenik meg a japandi ebben a svéd nyaralóban

Az elmúlt évek legszebb stílusára jön most egy nagyon szerethető példa.

A Norm Architects tervezte ezt az Archipelago House névre keresztelt víkendházat Svédországban, Göteborgtól északra. A házat teljesen a japandi szellemében alakították ki és rendezték be, azaz a japán és a skandináv esztétikai elemek egységéből.

A könnyűszerkezetes fenyőházban egy négygyerekes család nyaral csodás, nyers szépségű természeti környezetben. Hogy a ház ne legyen idegen a környezetében,

az építészek a sziklákhoz igazították a faburkolatot, valamint a ház alakjával és nyeregtetejével a közeli, tengerparti csónakházakat idézik meg.

A beltérben tökéletes a japandi által képviselt harmónia: letisztult vonalak, lágy fehérek, szürkék és földszínek, sötét és világos finom játéka, japán rizslámpa és svéd fakabin egyesülése;

természetes alapanyagok és egyszerűen nagyszerű megoldások, akármerre is nézünk.

Imádnánk itt elnyaralni. Akár már holnap kezdenénk is!

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a döngölt földfallal készült brazil ház, ez a svéd nyaraló, amely olyan szép, hogy nem is szabad dicsérni, ez az idilli környezetben épült, meseszép devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Jonas Bjerre-Poulsen, Norm Architects)

FOLYTASD EZZEL
A dizájn ikonjainak termékeire csaphatsz le kedvező áron a héten
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom