Close
Gyönyörűen jelenik meg a japandi ebben a svéd nyaralóban

Gyönyörűen jelenik meg a japandi ebben a svéd nyaralóban

Az elmúlt évek legszebb stílusára jön most egy nagyon szerethető példa.

A Norm Architects tervezte ezt az Archipelago House névre keresztelt víkendházat Svédországban, Göteborgtól északra. A házat teljesen a japandi szellemében alakították ki és rendezték be, azaz a japán és a skandináv esztétikai elemek egységéből.

A könnyűszerkezetes fenyőházban egy négygyerekes család nyaral csodás, nyers szépségű természeti környezetben. Hogy a ház ne legyen idegen a környezetében,

az építészek a sziklákhoz igazították a faburkolatot, valamint a ház alakjával és nyeregtetejével a közeli, tengerparti csónakházakat idézik meg.

A beltérben tökéletes a japandi által képviselt harmónia: letisztult vonalak, lágy fehérek, szürkék és földszínek, sötét és világos finom játéka, japán rizslámpa és svéd fakabin egyesülése;

természetes alapanyagok és egyszerűen nagyszerű megoldások, akármerre is nézünk.

Imádnánk itt elnyaralni. Akár már holnap kezdenénk is!

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a döngölt földfallal készült brazil ház, ez a svéd nyaraló, amely olyan szép, hogy nem is szabad dicsérni, ez az idilli környezetben épült, meseszép devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Jonas Bjerre-Poulsen, Norm Architects)

FOLYTASD EZZEL
Öt nem mindennapi ajándékötlet a Roadstertől, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé
Elképesztően látványos lesz a Liget Projekt keretében megvalósuló etnográfiai múzeum épülete
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom