Close
Minden, csak nem átlagos ez a római lakás

Minden, csak nem átlagos ez a római lakás

Van arca ennek a nappalinak!

A Studio Venturoni újította fel földszínekkel és művészi elemekkel ezt a lakást, amely a Trevi-kúttól egy kőhajításnyira, Róma központjában van. A nyolcvan négyzetméteres lakást eredetileg rengeteg kisebb helyiségekre osztották fel, de az építészek bontottak, hogy a nyomasztóan kicsi terekből nagyobb, levegősebb szobákat teremtsenek.

A levegős térbe pedig pár egészen látványos bútor is belefért, mint ez az arcot formázó fotel a nappaliban.

A lakásban megtartották a gyönyörű, eredeti mahagóniajtókat, valamint az ablakkereteket is, ahonnan rá lehet látni az alapesetben nyüzsgő Trevi-kútra.

A maszkos fotel mellett a többi bútoron és megoldáson is érdemes elidőzni;

gyönyörűen jelennek meg a húszas évek stíluselemei, a hatvanas-hetvenes évek dizájntárgyai és a nagyon jelen idejű darabok is.

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a japandit tökélyre vivő svéd ház, ez a döngölt földfallal készült brazil otthon, ez a hófehér, elképesztően szép arizonai villa, ez az idilli környezetben épült, mesés devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Michele Boneci)

FOLYTASD EZZEL
Öt nem mindennapi ajándékötlet a Roadstertől, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé
Elképesztően látványos lesz a Liget Projekt keretében megvalósuló etnográfiai múzeum épülete
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom