Close
Minden, csak nem átlagos ez a római lakás

Minden, csak nem átlagos ez a római lakás

Van arca ennek a nappalinak!

A Studio Venturoni újította fel földszínekkel és művészi elemekkel ezt a lakást, amely a Trevi-kúttól egy kőhajításnyira, Róma központjában van. A nyolcvan négyzetméteres lakást eredetileg rengeteg kisebb helyiségekre osztották fel, de az építészek bontottak, hogy a nyomasztóan kicsi terekből nagyobb, levegősebb szobákat teremtsenek.

A levegős térbe pedig pár egészen látványos bútor is belefért, mint ez az arcot formázó fotel a nappaliban.

A lakásban megtartották a gyönyörű, eredeti mahagóniajtókat, valamint az ablakkereteket is, ahonnan rá lehet látni az alapesetben nyüzsgő Trevi-kútra.

A maszkos fotel mellett a többi bútoron és megoldáson is érdemes elidőzni;

gyönyörűen jelennek meg a húszas évek stíluselemei, a hatvanas-hetvenes évek dizájntárgyai és a nagyon jelen idejű darabok is.

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a japandit tökélyre vivő svéd ház, ez a döngölt földfallal készült brazil otthon, ez a hófehér, elképesztően szép arizonai villa, ez az idilli környezetben épült, mesés devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Michele Boneci)

arca | építészet | villa | olasz | lakás

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram