Close
Galaktikus imatojás épült egy indiai ház udvarán

Galaktikus imatojás épült egy indiai ház udvarán

Hirtelen nem tudtuk jobb szavakkal körülírni ezt az egészen különleges objektumot. És nem, nem render, hanem valódi!

Saket Sethi indiai építész tervezte a Sunoo Templomház névre keresztelt, különös épületet Mumbaj közelében, egy tetőkertes házzal együtt. A csillogó mozaikokkal takart, tojás alakú, kozmikus és galaktikus esztétikájú templomot a ház tulajdonosa kérte, aki férjét akarta meglepni ezzel, valamint egy olyan helyet akart,

ahol elmélyülhet a meditálásban és a spirituális gondolatokban.

Mit mondjunk, ez a legkülönlegesebb tojás, amit valaha láttunk!

A templom alakja a hindu vallás egyik szent kövének, a Shiva-lingamnak állít emléket. Spirálos belseje pedig arra emlékezteti az oda betérőt, ahogy a hold körbejár egy bolygó körül. Ha pedig a tulajdonosok nem az imahelyen vannak, akkor a stílusos, otthonos és világos házban élvezhetik a szép tavaszi napokat.

Még több gyönyörű otthont nézegetnél? Akkor erre parancsolj: legutóbbi kedvenceink között van ez a japandit tökélyre vivő svéd ház, ez a döngölt földfallal készült brazil otthon, ez a hófehér, elképesztően szép arizonai villa, ez az idilli környezetben épült, mesés devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Fabien Charuau) 

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom