Close
Új életet kapnak a régi dolgok ebben a gyönyörű londoni házban

Új életet kapnak a régi dolgok ebben a gyönyörű londoni házban

Az újragondolt asztalos munkapadba azonnal beleszerettünk. 

Két viktoriánus maisonette-et kapcsolt össze és újított fel csodásan a Studio 30 építésziroda London nyugati részén. A Rylett House névre keresztelt otthonban nemcsak a két kis házat kapcsolták össze remek esztétikával, hanem a régi, használt bútorokat és a modern megoldásokat is. Így pedig egy olyan otthon jöhetett létre,

melyben a játékosság, a kreativitás, a merész színek vidámsága remek harmóniában egyesül a kifinomult belsőépítészeti megoldásokkal.

A ház szíve egy tágas nappali és konyha, melynek legfeltűnőbb darabja egy régi, gyönyörűséges asztalos munkapad, ami izgalmas kontrasztban van az új terazzo padlóburkolattal.

Szintén külön misét érdemelnek a ház fürdőszobái, amelyek teljesen váratlanok az otthon általános esztétikájához képest – tényleg, mintha egyszercsak egy másik ház képeit nézegetnénk –, mégis nagyon jól működik ez a merőben elütő megoldás.

Az építészek a szobákba igyekeztek a lehető legtöbb napfényt beengedni az építészek, egyes helyiségekben pedig ülőalkalmatosságként is szolgálnak az óriási nyílászárók.

Nem tudsz betelni a szebbnél szebb otthonokkal? Akkor nézd meg ezt az indiai házat, amelynek egy galaktikus imatojás van a kertjében, ezt a vibrálóan sárga teraszos barcelonai házat, ezt a fantasztikusan szép arizonai házat, és ezt a nagyon nem mindennapi római lakást!

(Fotók: Agnese Sanvito)

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom