Close
Új életet kapnak a régi dolgok ebben a gyönyörű londoni házban

Új életet kapnak a régi dolgok ebben a gyönyörű londoni házban

Az újragondolt asztalos munkapadba azonnal beleszerettünk. 

Két viktoriánus maisonette-et kapcsolt össze és újított fel csodásan a Studio 30 építésziroda London nyugati részén. A Rylett House névre keresztelt otthonban nemcsak a két kis házat kapcsolták össze remek esztétikával, hanem a régi, használt bútorokat és a modern megoldásokat is. Így pedig egy olyan otthon jöhetett létre,

melyben a játékosság, a kreativitás, a merész színek vidámsága remek harmóniában egyesül a kifinomult belsőépítészeti megoldásokkal.

A ház szíve egy tágas nappali és konyha, melynek legfeltűnőbb darabja egy régi, gyönyörűséges asztalos munkapad, ami izgalmas kontrasztban van az új terazzo padlóburkolattal.

Szintén külön misét érdemelnek a ház fürdőszobái, amelyek teljesen váratlanok az otthon általános esztétikájához képest – tényleg, mintha egyszercsak egy másik ház képeit nézegetnénk –, mégis nagyon jól működik ez a merőben elütő megoldás.

Az építészek a szobákba igyekeztek a lehető legtöbb napfényt beengedni az építészek, egyes helyiségekben pedig ülőalkalmatosságként is szolgálnak az óriási nyílászárók.

Nem tudsz betelni a szebbnél szebb otthonokkal? Akkor nézd meg ezt az indiai házat, amelynek egy galaktikus imatojás van a kertjében, ezt a vibrálóan sárga teraszos barcelonai házat, ezt a fantasztikusan szép arizonai házat, és ezt a nagyon nem mindennapi római lakást!

(Fotók: Agnese Sanvito)

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom