Close
Fenomenális házra bukkantunk egy holland erdő mélyén

Fenomenális házra bukkantunk egy holland erdő mélyén

Gyönyörű görbületek egy egyszerűen nagyszerű faházban, amit akár te is megengedhetsz magadnak. Kívül-belül erdőfürdőzés!

Az amszterdami Woonpioniers rejtett el egy előre legyártott házat egy Barchem közeli erdőben. A csapatnak ez a negyedik ilyen típusú kabinja,

amely a bárhol felépíthetőség, költséghatékony gyártás és hihetetlen variációs lehetőségek pazar együttese. Plusz esztétikából is színjelesre vizsgázik.

Az Indigo névre keresztelt moduláris házat laminált fenyőből építik,

mellyel az épület környezeti lábnyoma is minimálisra csökken, és lényegesen megfizethetőbbé válik.

A görbülő falakkal egyedi házhoz óriási üvegablakok tartoznak, ahonnan a békés holland erdőt csodálhatják a lakók.

A belső terek a fa otthonos, meleg érzetével csábítanak, az itt-ott megjelenő, zöld csempék, dizájnbútorok és stílusos elemek pedig a modern lakályosságot teszik a bárhol felhúzható, karbonsemleges, méretben és elrendezésben még felépítés után is egyedileg variálható kabinban. Mi most szívesen elvonulnánk egy ilyenbe a hétvégén!

Még több gyönyörű otthont nézegetnél? Mutatjuk a legutóbbi dizájnkedvenceinket: ezt a füves háztetővel gyönyörű tóra tekintő izlandi villát, ezt a panellakásból átalakított kijevi csodát, ezt a modernista betonházat, amelyben van egy hihetetlen furnérlépcső, és ezt a fantasztikusan kreatív londoni otthont.

kabin | moduláris ház | faház | hollandia | építészet

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram