Close
Ilyen csodák történnek a felhők fölött a Dolomitokban

Ilyen csodák történnek a felhők fölött a Dolomitokban

Nehéz szavakkal leírni a dél-tiroli hegyek szépségét. Szerencsére nem is kell, mert itt vannak Nagy Gábor fotói.

Nagy Gábor fotóst régóta kedveljük, a Roadster print magazinjának első számában portrét is közöltünk róla, sőt, a második szám címlapfotóját is ő készítette. Mostani sorozatának célkeresztjében Észak-Olaszország csodálatos hegyei, a Dolomitok állnak.

Így írt Nagy Gábor a sorozatról:

Semmi kétség, a Dolomitok hosszú évek óta az érdeklődésem középpontjában állnak. Ezek a hegyek valamiért szentnek számítanak számomra, ezért is tértem vissza mindig ide az elmúlt hat évben. Októberben, amikor a hőmérséklet egyre alacsonyabb, úgy érzem, eljött az én időm.

Szeretem megörökíteni, hogyan változtatja meg az időjárás és az évszakok múlása a tájat. Amikor ezek a fotók készültek éppen napnyugta előtt, egy hatalmas vihar érkezett fölénk, hirtelen semmit sem lehetett látni a hágón. Így aztán felküldtem a drónomat a felhők fölé, hogy elcsípjem a napfény utolsó morzsáit – a többi pedig történelem.

(Fotók: Nagy Gábor)

nagy gábor | olaszország | fotózás | dolomitok | hegyek

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram