Close
Gyöngyöző együttműködés: Dom Perignon X Lenny Kravitz

Gyöngyöző együttműködés: Dom Perignon X Lenny Kravitz

Lenny Kravitz zsenialitása kikezdhetetlen: nemcsak tehetséges zenész, producer, rá nem játszó alfahím, példás apuka, ügyes fotós, de a dizájnban is otthonosan mozog. A Kravitz Design elsősorban belsőépítészettel foglalkozik, ám a kivélteles szépérzékkel megáldott polihisztor most a Dom Perignonnal alkot együtt. Három champagne-t öltöztettek ünnepi ruhába, és további kiegészítőket is tervezett a 2020-as VOLT Fesztiválra hozzánk látogató zenész. 

Nem ritka, hogy híres emberek valamilyen különleges kapcsolatba kerülnek az alkohollal: Matthew McConaughey, Ryan Reynolds és George Clooney is saját szeszesital-márkákkal rendelkeznek. Drew Barrymoore és Sofia Coppola borosok, s mondanánk, hogy Lenny Kravitz saját pezsgőpincéket vásárolt, de a helyzet nem egészen ez, csupán dizájnerős együttműködést kötött a Dom Perignon márkával. Kreatívigazgatójukká lépett elő, és már meg is kezdték a közös munkát.

Tudvalévő, hogy Kravitz számára nem idegen a tervezés világa, mivel egyedi stílusát belsőépítészként is kamatoztatja. Három limitált szériás champagne üveget tervezett a Vintage 2008, a Rosé Vintage 2006 és a Vintage 2008 magnumnak. Utóbbi egy multifunkciós dobozzal is megtoldották: a palack díszdoboza gyertyatartóként is bevethető.

Ha még nem lenne elég menő maga a champagne, Lenny és a díszdoboz, bárhol azonnal romantikus hangulatot lehet teremteni a dizájner-dísztárgy és a gyertyafény segítségével. Papírcímke helyett egyedi, ötvösök által készített fémtáblácskák kerültek a palackokra.

A kollekció darabja még az úgynevezett Champagne Table, ami gyakorlatilag egy kóstolóasztal, a prémium márkához tökéletesen passzoló konstrukció.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom