Close
Gyöngyöző együttműködés: Dom Perignon X Lenny Kravitz

Gyöngyöző együttműködés: Dom Perignon X Lenny Kravitz

Lenny Kravitz zsenialitása kikezdhetetlen: nemcsak tehetséges zenész, producer, rá nem játszó alfahím, példás apuka, ügyes fotós, de a dizájnban is otthonosan mozog. A Kravitz Design elsősorban belsőépítészettel foglalkozik, ám a kivélteles szépérzékkel megáldott polihisztor most a Dom Perignonnal alkot együtt. Három champagne-t öltöztettek ünnepi ruhába, és további kiegészítőket is tervezett a 2020-as VOLT Fesztiválra hozzánk látogató zenész. 

Nem ritka, hogy híres emberek valamilyen különleges kapcsolatba kerülnek az alkohollal: Matthew McConaughey, Ryan Reynolds és George Clooney is saját szeszesital-márkákkal rendelkeznek. Drew Barrymoore és Sofia Coppola borosok, s mondanánk, hogy Lenny Kravitz saját pezsgőpincéket vásárolt, de a helyzet nem egészen ez, csupán dizájnerős együttműködést kötött a Dom Perignon márkával. Kreatívigazgatójukká lépett elő, és már meg is kezdték a közös munkát.

Tudvalévő, hogy Kravitz számára nem idegen a tervezés világa, mivel egyedi stílusát belsőépítészként is kamatoztatja. Három limitált szériás champagne üveget tervezett a Vintage 2008, a Rosé Vintage 2006 és a Vintage 2008 magnumnak. Utóbbi egy multifunkciós dobozzal is megtoldották: a palack díszdoboza gyertyatartóként is bevethető.

Ha még nem lenne elég menő maga a champagne, Lenny és a díszdoboz, bárhol azonnal romantikus hangulatot lehet teremteni a dizájner-dísztárgy és a gyertyafény segítségével. Papírcímke helyett egyedi, ötvösök által készített fémtáblácskák kerültek a palackokra.

A kollekció darabja még az úgynevezett Champagne Table, ami gyakorlatilag egy kóstolóasztal, a prémium márkához tökéletesen passzoló konstrukció.

Ez is érdekelhet:

champagne | dizájn | dom perignon | lenny kravitz | limitált kiadás

FOLYTASD EZZEL

Az év gasztrotrendje: fermentálás, ami még az egészségnek is jót tesz

Ez a három ital segít elaludni és sokat javíthat az alvásod minőségén is

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram