Close
Dorogi János egyedi technikával készített tájképszobrait tekinthetjük meg egy virtuális sétán

Dorogi János egyedi technikával készített tájképszobrait tekinthetjük meg egy virtuális sétán

Dorogi János egyedi technikával készített tájképszobrait mutatja be a Műcsarnok egy virtuális sétán.

Dorogi János kiállításán szereplő munkák gipszből, bronzból és viaszból készültek, a legfrissebb munka egy különleges eljárással előállított triptychon, egy patinázott gipsz relief. A kiállított sorozatok minden egyes eleme az Ars Naturae címet viseli.

Szombattól tekinthető meg a Műcsarnokban a kiállítás

A szobrok esetében fontos szerepet kapnak a véletlenszerűen létrejövő részletek, amelyek nem hibák, hanem a természet inspirálta kompozíció elemei. A gipszmunkákon a vonalak hozzák létre a tájképre utaló látványt, a bronzszobrokon maguk a formák jelenítik meg az organikus, növényi alakzatokat. A kiállítás virtuális sétán járható be a Műcsarnok weboldalán.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

Dorogi János | séta | virtuális séta | műcsarnok

FOLYTASD EZZEL

A világ legjobb panorámafotói meghozzák a kedvet az utazáshoz

Lavmi Dú, mondta Háy János, majd a Dakota háznál elsírta magát

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram