Close
Megint az angolok mutatják meg, milyen a tökéletes nyári dandy

Megint az angolok mutatják meg, milyen a tökéletes nyári dandy

A Drake’s angol divatház több kollekcióját is megmutattuk már itt, a Roadsteren, most a legújabb, idei tavaszi-nyári lookbookjukat prezentáljuk.

Szokás szerint olyan darabokról van szó, amelyek tökéletesen elegyítik a stílusosságot, könnyedséget és valamiféle bohém dandységet, meg persze a kordot, a gyapjút és a flanellt. Irány Palm Springs!

FOLYTASD EZZEL
A párizsi Maison et Objet lakberendezési és dizájn szakvásáron tíz magyar márka is részt vesz
Jó megoldásnak tűnt a ruhabérlés a fenntarthatósági válságra, de valójában nem az
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom