Close
Hipnotikus ez a drónvideó Chicago folyópartjáról

Hipnotikus ez a drónvideó Chicago folyópartjáról

Egyenértékű a Michigan-tó partjával – lelkesedett a Chicago Tribune építészkritikusa a város egykor elhanyagolt, de pazarul rendbe szedett folyópartjáról, ami új életet lehelt a belvárosba.

A helyiek elég gyorsan belakták a felújított részeket, mi pedig egy látványos drónvideón élvezhetjük a hatást. Nyilván a chicagóiaknál senki nem tudta jobban, mennyire szükség volt a hektikus városi őrület alatt békésen meghúzódó, hat blokknyi sétányra, ahol bármikor relaxálhat az egyszeri hipszter.

Ez is érdekelhet:

chicago | video | drón | road trip | folyópart

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom