Close
Dubaj három leghíresebb látványosságát most ingyen nézhetik meg a magyarok

Dubaj három leghíresebb látványosságát most ingyen nézhetik meg a magyarok

Roppant nagylelkű ajánlattal kedveskedik magyar utasainak az Emirates.

Dubajba egész évben érdemes ellátogatni, de most az Emirates újabb három okot ad, hogy csomagoljunk és induljunk.

A világ legnagyobb nemzetközi légitársaságának utasai ingyenes belépőt kapnak a légitársaságtól Dubaj három leghíresebb látványosságába.

Burj Khalifa At The Top

Felejthetetlen panoráma tárul azok elé, akik a világ legmagasabb épületének tetejéről néznek körbe. A látogatók megcsodálhatják a metropoliszt a szédítő magasságból, ahonnan ellátni a lenyűgöző strandoktól a Dubai Marina tengeri kikötőig. Az ingyenes belépőjegy 2021. november 30. és 2022. március 31. közötti időszakra érvényes.

Dubai Fountains Boardwalk Experience

A két futballpályányi területen kialakított, zenélő szökőkútrendszer önmagában is különleges élmény. De tartozik hozzá még egy úszó platform is, amelynek látogatói különleges nézőpontból élvezhetik a Burj Khalifa híres vízi, zenei és fényjátékait. Ezt most az Emirates utasai ingyen látogathatják, amihez a jegyvásárláskor kell regisztrálniuk, és a belépőt emailben kapják meg.

The Views Observatory

Az Emaar Sky View Hotelben található kilátó igazi csemege az adrenalin-függők számára. A bravúros építészeti megoldásnak köszönhetően a hotel két épületét a tetőn összekötő Sky Bridge, „égi híd” padlóját részben speciális üvegből készítették, így a látogatók szó szerint a talpuk alatt érezhetik a várost.

Az ingyenes belépőket azok a magyar utasok kapják, akik 2021. november 30. és december 20. között bármely kabinosztályon foglalnak oda- és visszautat Budapestről Dubajba 2021. december 1. és 2022. március 31. közötti utazásra.

Emellett további két ráadás is jár az Emirates utasainak. Egyrészt, akik a világkiállítás ideje alatt a légitársaságnál foglalnak jegyet, ingyenes, egész napos belépőt kapnak a nagyszabású rendezvényre, amely már eddig is rengeteg látogatót vonzott.

Másrészt az Emirates beszállókártyája kedvezménykártyaként használható, mellyel több mint ötszáz helyszínen – éttermekben, vidámparkokban, strandokon – lehet kedvezményes árú szolgáltatásokat használni a metropolisz területén.

Egyik kollégánk pedig alig egy hónapja töltött három intenzív napot Dubajban, itt tudod elolvasni az ő élményeit erről a hihetetlen városról.

(Fotók: Unsplash)

dubai | emirates | burj khalifa | repülőjegy | sky view

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram