Close
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?

És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?

Szomszédok helyett saját kikötőnk lehet.

Mindez Dunaalmáson, ahol egy négyszáz éves műemléket ötvöztek a modern kényelemmel. Az itt található információk alapján eladó a dunaalmási öregmalom, mely egy felújított és továbbgondolt történelmi műemlék épületegyüttes. A közvetlen vízparti villa hatalmas előnye, hogy könnyű megközelíthetősége ellenére teljes exkluzívitást nyújt, egyetlen oldalról sincs szomszédja a teleknek. Északról a Duna-part, keletről egy kéthektáros zöld sziget és egy kis patak, nyugatról egy kis híd és rét, délről pedig egy tó és egy nagy zöld terület fogja közre a több mint négyezer négyzetméternyi belterületi kertet.

Az alábbi videón beleshetünk kicsit a hangulatosnak tűnő villába.

Ez is érdekelhet:

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom