Close
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?

És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?

Szomszédok helyett saját kikötőnk lehet.

Mindez Dunaalmáson, ahol egy négyszáz éves műemléket ötvöztek a modern kényelemmel. Az itt található információk alapján eladó a dunaalmási öregmalom, mely egy felújított és továbbgondolt történelmi műemlék épületegyüttes. A közvetlen vízparti villa hatalmas előnye, hogy könnyű megközelíthetősége ellenére teljes exkluzívitást nyújt, egyetlen oldalról sincs szomszédja a teleknek. Északról a Duna-part, keletről egy kéthektáros zöld sziget és egy kis patak, nyugatról egy kis híd és rét, délről pedig egy tó és egy nagy zöld terület fogja közre a több mint négyezer négyzetméternyi belterületi kertet.

Az alábbi videón beleshetünk kicsit a hangulatosnak tűnő villába.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Ilyesmi lehet a tökéletes roadtrip, amit ez a nyolc fiatal vitt végig Tádzsikisztánban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom