Close
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?

És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?

Szomszédok helyett saját kikötőnk lehet.

Mindez Dunaalmáson, ahol egy négyszáz éves műemléket ötvöztek a modern kényelemmel. Az itt található információk alapján eladó a dunaalmási öregmalom, mely egy felújított és továbbgondolt történelmi műemlék épületegyüttes. A közvetlen vízparti villa hatalmas előnye, hogy könnyű megközelíthetősége ellenére teljes exkluzívitást nyújt, egyetlen oldalról sincs szomszédja a teleknek. Északról a Duna-part, keletről egy kéthektáros zöld sziget és egy kis patak, nyugatról egy kis híd és rét, délről pedig egy tó és egy nagy zöld terület fogja közre a több mint négyezer négyzetméternyi belterületi kertet.

Az alábbi videón beleshetünk kicsit a hangulatosnak tűnő villába.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Szibériában található a világ egyik legcsodásabb és legmisztikusabb tava
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom