Close
Durván levett a lábunkról ez a manhattani loft

Durván levett a lábunkról ez a manhattani loft

Erre mondják azt, hogy nagyon rendben van. A faoszlopokon és a fürdőszobán pedig külön hasaltunk egyet.

Manhattan Chelsea nevű részén újult meg ez a gyönyörű, kéthálós lakás. Az otthon egy kora huszadik századi épületben van, és a fél emeleten végigér a csodás loftlakás. Előző tulajdonosa egy MoMA-ban kiállító művész és műkereskedő volt, a lakáshoz azonban ezután olyan negyven évig nem nyúltak hozzá. Most viszont a New York-i Worrell Yeung építészstúdió újra életet lehellt a lakásba – méghozzá olyan csodásan, hogy azonnal kérnénk a kulcsait.

A kétszáznégy négyzetméteres lakásban minden burkolást lecsupaszítottak a falakról és oszlopokból, előhozva a terek csodás, indusztriális és művészi jellegét. Hamisítatlan New York-i hangulat járja át a lakást, amiben többek között olasz márványból készült konyhapult és spanyol fapadló is helyet kapott.

A két hálószoba közül az egyik a gyerekszoba, amihez egy mesésen szép és izgalmas, sárga mozaikos fürdőt csatoltak. A lakásban nagyon sok dizájner bútorait kiszúrhatjuk, például a Noguchi lámpákat, vintázs Marcel Breuer Cesca étkezőszékeket, fekete bárszékeket a Hollis and Morristól, vagy épp egy Cassima vörös kanapét.

Az eredmény egy játékos, bohém, művészi és ízig-vérig New York-i lakás, ahol csak úgy vibrálnak a kreatív energiák. Nagyon együtt rezgünk vele.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Eric Petschek

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom