Close
Ebbe az országba idén már nem lehet beutazni

Ebbe az országba idén már nem lehet beutazni

Leghamarabb csak 2021 februárjában fogad turistákat.

Dél-Afrika úgy döntött, a következő év elejéig nem nyitja meg a kapuit a külföldiek előtt. A világjárvány okozta márciusi leállás óta ugyan az ország fokozatosan vezeti be a korlátozások feloldását, ám az idegenforgalmi ágazatnak további hónapokra van még szüksége.

Jelenleg a többlépcsős újranyitás harmadik fázisában tartanak, ami azt jelenti, hogy sokan visszamehettek dolgozni a munkahelyükre, ismét megnyitották az iskolákat és a kiskereskedelmi egységeket. A családi és baráti látogatások engedélyezettek, ám év végig biztosan nem lehet külföldre utazni.

Decembertől lesz lehetőség a határokon belül mozogni, azt követően pedig beindulhat a nemzetközi turizmus.

Az országban meglehetősen szigorú szabályok mellett telnek a mindennapok: az arcmaszk használata például szabadtéren is kötelező, az emberek pedig csupán reggel hat és este hat óra között lehetnek a szabadban.

A turizmus fellendítése érdekében igyekeztek tenni valamit: kedvező árú utazási ajánlatokat dobtak piacra 2021-re és 2022-re, és arra bíztatják a Dél-Afrika iránt érdeklődőket, hogy foglalják le most a csomagokat.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom