Close
Feléd lebeg a luxus ebben a fenséges ecuadori villában

Feléd lebeg a luxus ebben a fenséges ecuadori villában

Egy hídon keresztül léphetsz be az esztétikai fellegvárba. 

Óriási üvegfalak és teljesen nyitott, kültérbe nyúló luxusnappali vár a természet gyönyörű ölén épített villában, melyért a Cabal építészstúdió felelt. Az elegáns és művészien esztétikus ház Samborondónban épült egy ötfős család számára, akik egész nap gyönyörködhetnek a villán felül az azt körülölelő természetben is. A 6M House névre keresztelt, egyszintes, négyszögletes villához egy kültéri, lebegősen csodás medencét is csatoltak, csak hogy fokozzák az amúgy is varázslatos élményt.

A házba egy hídon keresztül léphetnek be a lakók, ahol olyan, mintha lebegnének a deszkák; ezután jön a nappali, ahol a család műgyűjteményének pazar darabjait helyezték el stílusosan. A privát szféráról pedig négy ensuite hálószoba gondoskodik a nyugati szárnyban.

A színpaletta nyugodt, neutrális és finom: a fa- és grafitszínek teljes harmóniában egyesülnek az építészeti megoldásokkal. Végezetül egy nagyon vagány csigalépcső is a ház része, szóval egész egyszerűen ötcsillag-superior díjazást adunk a villának.

Váó, váó és mégegyszer váó!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: JAG Studio) 

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom