Close
Feléd lebeg a luxus ebben a fenséges ecuadori villában

Feléd lebeg a luxus ebben a fenséges ecuadori villában

Egy hídon keresztül léphetsz be az esztétikai fellegvárba. 

Óriási üvegfalak és teljesen nyitott, kültérbe nyúló luxusnappali vár a természet gyönyörű ölén épített villában, melyért a Cabal építészstúdió felelt. Az elegáns és művészien esztétikus ház Samborondónban épült egy ötfős család számára, akik egész nap gyönyörködhetnek a villán felül az azt körülölelő természetben is. A 6M House névre keresztelt, egyszintes, négyszögletes villához egy kültéri, lebegősen csodás medencét is csatoltak, csak hogy fokozzák az amúgy is varázslatos élményt.

A házba egy hídon keresztül léphetnek be a lakók, ahol olyan, mintha lebegnének a deszkák; ezután jön a nappali, ahol a család műgyűjteményének pazar darabjait helyezték el stílusosan. A privát szféráról pedig négy ensuite hálószoba gondoskodik a nyugati szárnyban.

A színpaletta nyugodt, neutrális és finom: a fa- és grafitszínek teljes harmóniában egyesülnek az építészeti megoldásokkal. Végezetül egy nagyon vagány csigalépcső is a ház része, szóval egész egyszerűen ötcsillag-superior díjazást adunk a villának.

Váó, váó és mégegyszer váó!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: JAG Studio) 

ház | luxusvilla | dizájn | ecuador | luxus

FOLYTASD EZZEL

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram