Egészségbiztosítás tippek – segítség a választásban

Egyre gyakrabban veszünk igénybe különböző magánorvosi ellátásokat, ám ezek bizonyos esetekben rendkívül költségesek lehetnek. Az egészségbiztosítás tippek segítenek, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást válasszuk és ennek köszönhetően a vizsgálatok ne terheljék meg túlságosan a pénztárcánkat.

De miről is szól egész pontosan ez a kockázatviselési típus? Alapvetően két fajtáját kell megkülönböztetnünk, az összegre történő, illetve a szolgáltatások utáni finanszírozással működő egészségbiztosítást. Előbbi a jól ismert és gyakorta alkalmazott metódust követi, bizonyos káresemények bekövetkezte után egy adott összeget a rendelkezésünkre bocsát, térítés gyanánt. Ez komolyabb balesetek, illetve műtétek alkalmával nagy segítséget jelenthet, hiszen a hosszabb kórházi tartózkodás, valamint az azt követő rehabilitáció akár bevételkieséssel is járhat, amit ebből a juttatásból kompenzálhatunk.

Jóval érdekesebb ugyanakkor a szolgáltatás finanszírozási forma. Ezt az opciót ugyanis kifejezetten a magánorvosi ellátás költségeinek csökkentésére alkották meg. Lényege, hogy a személyre szabott csomagnak megfelelő kezelések díjtételeit a kockázatviselés tartalmazza, nekünk csupán el kell menni az előre leszervezett időpontra a vizsgálatra, illetve az előírt terápiára. Minden felmerülő költséget közvetlenül a biztosító rendez a leszerződött egészségügyi intézménnyel.

A kulcs a szolgáltatások körében rejlik, emiatt kardinális kérdés, hogy a leginkább testhezálló csomag kerüljön összeállításra. A járóbeteg ellátás mellett a fejlett képalkotó eljárások soron kívüli igénybevételére is lehetőségünk lehet, de a különböző diagnosztikai folyamatok, ambuláns műtétek és akár szűrővizsgálatok is a biztosításunk részét képezhetik. Nem kérdés tehát, hogy mennyire fontos alaposan mérlegelni az opciókat,

A különféle egészségbiztosítás tippek segítenek dönteni, ám ha bizonytalannak érezzük magunkat, kérjük ki szakértő tanácsát. Szerződéskötéskor pedig fontoljuk meg, hogy az egész családra kiterjesszük a kockázatviselést.

 

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom