Close
Meditációs kamrákkal csökkentené a munkahelyi stresszt az Office of Things stúdió

Meditációs kamrákkal csökkentené a munkahelyi stresszt az Office of Things stúdió

Fukszia-, ibolya- és indigószínekbe borulnak azok a munkahelyi meditációs kamrák, amelyeket az Office of Things multidiszciplináris stúdió álmodott meg.

A színes kamrák a stúdió Immersive Spaces (ami annyit tesz: magával ragadó terek) nevű kutatási projektjének a része, amely azt igyekszik feltárni, hogy

milyen előnyekkel jár, ha az alkalmazottaknak nyugtató menedékhelyeket biztosítanak a munkahelyükön.

Eddig összesen öt ilyen kamrát hoztak létre, mindegyik a San Francisco-öböl térségében található,

többek között a YouTube és a Google irodáiban is megtalálható egy-egy meditációs tér.

Az Office of Things az eddigi visszajelzésekből úgy véli, hogy a munkahelyi meditatív terek biztosítása minden eddiginél relevánsabbá válik – különösen 2020 után, amikor a szociális távolságtartás és az általános bizonytalanság okozta stressz csak még több mentálhigiéniai problémához vezethet a munkavállalók körében.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Dezeen)

Immersive Spaces | alkalmazott | meditációs tér | munkavállalók | iroda

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram