Close
Meditációs kamrákkal csökkentené a munkahelyi stresszt az Office of Things stúdió

Meditációs kamrákkal csökkentené a munkahelyi stresszt az Office of Things stúdió

Fukszia-, ibolya- és indigószínekbe borulnak azok a munkahelyi meditációs kamrák, amelyeket az Office of Things multidiszciplináris stúdió álmodott meg.

A színes kamrák a stúdió Immersive Spaces (ami annyit tesz: magával ragadó terek) nevű kutatási projektjének a része, amely azt igyekszik feltárni, hogy

milyen előnyekkel jár, ha az alkalmazottaknak nyugtató menedékhelyeket biztosítanak a munkahelyükön.

Eddig összesen öt ilyen kamrát hoztak létre, mindegyik a San Francisco-öböl térségében található,

többek között a YouTube és a Google irodáiban is megtalálható egy-egy meditációs tér.

Az Office of Things az eddigi visszajelzésekből úgy véli, hogy a munkahelyi meditatív terek biztosítása minden eddiginél relevánsabbá válik – különösen 2020 után, amikor a szociális távolságtartás és az általános bizonytalanság okozta stressz csak még több mentálhigiéniai problémához vezethet a munkavállalók körében.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Dezeen)

FOLYTASD EZZEL
Lakossági statisztikák ihlették ezeket a 3D-nyomtatott alumíniumszobrokat
Így is kinézhet egy szociális lakásokból álló társasház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom