Close
Egy csokoládégyárból alakult stílusos otthonná ez a spanyol ház

Egy csokoládégyárból alakult stílusos otthonná ez a spanyol ház

Dirk és a csokigyár. 

Az Anna & Eugeni Bach építészstúdió alakított át egy 19. századi csokoládégyárat a spanyolországi La Bisbal városkában. A tulajdonos után Dirk és a csokigyár-ra keresztelt épületben már nem édességek készülnek, hanem egy nagyon vagány házként és művészeti stúdióként funkcionál. No meg egy csodás medencét is hozzácsaptak, biztos, ami biztos.

A házban mindent igyekeztek megőrizni, ami a gyárból maradt: nagyon sok a szabadon hagyott tégla- és kőfal, valamint fa és fém tetőszerkezetek, amitől egyszerre régies és indusztriális a hangulat.

A hálószobák az egyedüli privát részei a háznak, az egész szerkezet nagyon nyitott: a kültér és a beltér stílusosan összeolvad a csokigyáros házban. Ha épp nem a medencében úszkálnánk, szívesen feküdnénk ki a tetőterasz bambuszárnyékába egy jó könyvvel.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Eugeni Bach

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom