Close
Egy csokoládégyárból alakult stílusos otthonná ez a spanyol ház

Egy csokoládégyárból alakult stílusos otthonná ez a spanyol ház

Dirk és a csokigyár. 

Az Anna & Eugeni Bach építészstúdió alakított át egy 19. századi csokoládégyárat a spanyolországi La Bisbal városkában. A tulajdonos után Dirk és a csokigyár-ra keresztelt épületben már nem édességek készülnek, hanem egy nagyon vagány házként és művészeti stúdióként funkcionál. No meg egy csodás medencét is hozzácsaptak, biztos, ami biztos.

A házban mindent igyekeztek megőrizni, ami a gyárból maradt: nagyon sok a szabadon hagyott tégla- és kőfal, valamint fa és fém tetőszerkezetek, amitől egyszerre régies és indusztriális a hangulat.

A hálószobák az egyedüli privát részei a háznak, az egész szerkezet nagyon nyitott: a kültér és a beltér stílusosan összeolvad a csokigyáros házban. Ha épp nem a medencében úszkálnánk, szívesen feküdnénk ki a tetőterasz bambuszárnyékába egy jó könyvvel.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Eugeni Bach

dizájn | ház | dirk és a csokigyár | la bisbal | charlie és a csokigyár

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom