Close
Egy DeLorean és az épülő Puskás Stadion is szerepel a World Urban Games teaserében

Egy DeLorean és az épülő Puskás Stadion is szerepel a World Urban Games teaserében

A csepeli Nagyvásártelepnél jobb helyszínt nem is találhattak volna a World Urban Games szervezői. Három napig kizárólag a legmenőbb utcai sportokkal töltik meg a területet: parkour, BMX, break, görkorcsolya, utcai kosárlabda – mind nagy szerepet kapnak az ingyenes fesztiválon.

A szeptemberi giga rendezvényhez egy világszínvonalú imidzsvideót is készítettek, amely ügyesen ötvözi az utcai sportok vagányságát a mozgás örömével, a zene szeretetével és az egész szubkultúra pulzáló energiájával. A rendezést Juhász Péternek köszönhetjük, a WUG megbízásából közreműködött a Human Telex Advertising & Event és a 235 Productions.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom