Close
Egy DeLorean és az épülő Puskás Stadion is szerepel a World Urban Games teaserében

Egy DeLorean és az épülő Puskás Stadion is szerepel a World Urban Games teaserében

A csepeli Nagyvásártelepnél jobb helyszínt nem is találhattak volna a World Urban Games szervezői. Három napig kizárólag a legmenőbb utcai sportokkal töltik meg a területet: parkour, BMX, break, görkorcsolya, utcai kosárlabda – mind nagy szerepet kapnak az ingyenes fesztiválon.

A szeptemberi giga rendezvényhez egy világszínvonalú imidzsvideót is készítettek, amely ügyesen ötvözi az utcai sportok vagányságát a mozgás örömével, a zene szeretetével és az egész szubkultúra pulzáló energiájával. A rendezést Juhász Péternek köszönhetjük, a WUG megbízásából közreműködött a Human Telex Advertising & Event és a 235 Productions.

Ez is érdekelhet:

budapest | video | városi játékok | urban games

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram