Close
Egy légiutas-kísérő elárulta, mi az az egy dolog, ami mindenképp legyen nálad a repülőn

Egy légiutas-kísérő elárulta, mi az az egy dolog, ami mindenképp legyen nálad a repülőn

A légikísérők a legjobb tanácsadók, ha repülésről van szó.

A Floridában élő Caroline a TikTok-oldalán szokott utazással kapcsolatos tippeket adni.

Szerinte egy dolgot okvetlenül be kell csomagolniuk az utasoknak a repülőútra, függetlenül attól, milyen évszak van épp, és milyen időjárás várható az adott helyen, ahová utaznak.

– El sem tudom mondani, hogy naponta hányszor kérnek tőlem takarót a gépen olyanok, akik rövidnadrágot és/vagy topot viselnek. Mindig vigyünk magunkkal pulcsit vagy kardigánt, mert a repülőtéren és a fedélzeten is hideg lehet – állítja.

Hiába tűnik ellentmondásosnak, hogy tegyünk el pulóvert, ha a trópusokra tartunk, de olyankor ne az úti célnak, hanem a „repülőgépnek” öltözzünk. Ráadásul néhány légitársaságnál előfordulhat, hogy nincsenek bekészítve takarók, szóval, ajánlott előre gondolkodni és melegebb cuccokat is vinni.

Caroline azt is javasolja, hogy öltözzünk rétegesen, mivel ez a leghatékonyabb módja annak, hogy kényelmesen érezzük magunkat – legalábbis, ha hűvösebbre fordul a hőmérsékleten a repülőn.

Nem vitás, a légiutas-kísérőknek nehéz dolguk van. Mindenben segítenek a fedélzeten az italok és ételek felszolgálásától kezdve az ideges utasok megnyugtatásáig, plusz vészhelyzetben megmenthetik az életünket. Más szóval, tudnak egy-két kulisszatitkot – és ez magában foglalja azt is, hogy mi az, amit soha, de soha ne együnk vagy igyunk repülés közben. 

(Forrás: Express, fotók: Getty Images)

repülés | utazás | pulcsi | légiutas-kísérő | hack

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram