Egy igazi pónival aludhatsz együtt ebben a hihetetlen Airbnb-ben

Elképesztően aranyos és nem kicsit betlehemi élményt kínál a Basil's Place.

Van egy Airbnb, amelynek szerintünk nincs párja: ez a Basil's Place Thurgartonban, Angliában. A 17. századi majorság egy hatvan hektáros, gyönyörű birtokon fekszik, nevét pedig a Basil nevű póniról kapta, akinek a társaságát egészen közvetlenül élvezheted.

Konkrétan az ágyad mellett van Basil istállója is, így az aranyos fekete pacit lefekvés előtt és a reggeli kávéd mellett is simogathatod úgy, hogy nem mentél ki a házból.

Basil mellett a háromágyas ház lakói élvezhetik még néhány bárányka és boci társaságát is, akik szintén előszeretettel jönnek az ágyad mellé egy kis simogatásért. Azért nem full Betlehem az élmény, ugyanis Basilt és négylábú társait egy ajtóval kizárhatod a szobából és nem is szalmán kell aludnod, mint neki, hanem egy kényelmes franciaágyon vagy emeletesen.

A birtokon még további állatsereglettel találkozhatsz, beleértve lovakat, iszonyú aranyos Skót-felföldi marhákat, macskákat, tyúkokat, bárányokat.

A gyönyörű környezetben fekvő, pacisimogatós ház amúgy nem is olyan húzós: kb. 65 ezer forint/éjszakától elérhető az élmény, viszont nagyon népszerű, így jövő márciusig nincs is szabad időpont. Ha gyermekkori álmod, hogy pónival aludhass, akkor itt tudod lefoglalni Basilt.

(Fotók: Airbnb)

airbnb | póniló | tehén | birtok | boci

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom