Close
Egy metropolisz élete gyorsabb, mint gondolnánk

Egy metropolisz élete gyorsabb, mint gondolnánk

New York csodálatos, ezt már mi is megmutattuk több ízben is. Előfordul, hogy idővel kedveli csak meg az ember, de akkor örök szerelemmé válik. A Mindrelic videója egy hónap alatt készült el, méghozzá elég speciális módon: készítője különböző manhattani hotelekben szállt meg négy hétig, és ahonnan csak tudta, felvételt is készített. 

Természetesen nemcsak szállodai ablakokon kémlelte az élénk várost, több ikonikus helyszínen is forgatott time-lapse felvételeket, de javarészt mégis épületek között készítette a videókat.

Ez is érdekelhet:

video | new york | manhattan

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom