Close
Egy metropolisz élete gyorsabb, mint gondolnánk

Egy metropolisz élete gyorsabb, mint gondolnánk

New York csodálatos, ezt már mi is megmutattuk több ízben is. Előfordul, hogy idővel kedveli csak meg az ember, de akkor örök szerelemmé válik. A Mindrelic videója egy hónap alatt készült el, méghozzá elég speciális módon: készítője különböző manhattani hotelekben szállt meg négy hétig, és ahonnan csak tudta, felvételt is készített. 

Természetesen nemcsak szállodai ablakokon kémlelte az élénk várost, több ikonikus helyszínen is forgatott time-lapse felvételeket, de javarészt mégis épületek között készítette a videókat.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom