Close
Egy tavon lebeg az Airbnb egyik legnépszerűbb szállása

Egy tavon lebeg az Airbnb egyik legnépszerűbb szállása

Brazíliában érdemes keresni.

Az Altar São Paulo államban található, egészen pontosan Joanopolisban, amely brazil mértékkel mérve aprócska kisváros, mindössze 13 ezren lakják. A közelében található egy hatalmas kiterjedésű mesterséges tórendszer, ezen lebeg ez a csinos lakóház.

Az Airbnb szerint „alig két órára fekszik São Paulótól, mégis olyan, mintha egy másik világban lenne.”

A Jaguariuna-gát mesterséges tavain fekvő ház egybeolvad a természettel, és a környéken magasodó Mantiqueira-hegységgel.

A lakórész területe harmincnyolc, a külső dekké huszonhat négyzetméter. Az energiát napelemek biztosítják, a konyha minden jóval felszerelt, van kandalló, és a fedélzeten egy kivetítőt is üzembe lehet helyezni. A lakás tulajdonosai programot is szerveznek a bérlőknek, ha igény van rá. Lóháton be lehet járni a környéket, bele lehet kóstolni a helyi gasztronómiába, és természetesen csónaktúrákon is részt lehet venni.

Az Airnbnb Instagram-oldalán ez az egyik leginkább kedvelt kép, és ezen egy cseppet sem vagyunk meglepődve. Érdemes megnézni azt a házat is, amelyet egy építész tervezett a szüleinek, és ha hegyeket szeretnénk látni az ablakunkból, akkor itt ez a ezt a Himalájában épült csoda!

lakóház | ház | altar | | brazília

FOLYTASD EZZEL

Ez a weboldal nagy segítség lehet, ha külföldre költöznél

Így próbálják Dél-Spanyolországba csábítani a gazdagokat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom