Close
Amikor ezt látod az ablakodból, érdemes lehet azonnal kihívni egy időmágust

Amikor ezt látod az ablakodból, érdemes lehet azonnal kihívni egy időmágust

A Kumaon Hotel egy félreeső épületegyüttes India hegyvidékes, nyüzsgésmentes vidékén.

Az üdülőhely nagy részét helyi anyagok felhasználásával oldották meg, a belső tereket pedig többek között kézműves bútorok gazdagítják.

A kilátás is egészen impozáns, hiszen

kevesen nézhetnek farkasszemet reggeli kávészürcsölgetés közben a Himalájával,

azonbelül is India második legmagasabb hegységével, a közel nyolc kilométeres Nanda Devivel. De a szálláshelyhez könyvtár is jár, valamint számos túralehetőséget biztosítanak, hogy a világ végén szellemileg és fizikailag is felfrissülhessen a földi halandó.

Amikor ezt látjuk az ablakunkból, érdemes lehet kihívni egy időmágust, hogy palackozza be a pillanatot:

Ha további szállodakülönlegességek között szemezgetünk, érdemes megemlítenünk az Aerotel Beijinget, ahol annyit kell fizetnünk egy szobáért, amennyi időt ott töltünk. De nem feltétlenül szükséges Kínáig vagy Indiáig repülnünk egy exkluzív szállodáért: a fővárosban ugyanis az egykori Távbeszélő Központ helyén, a Szent Anna-templommal szoros építészeti egységben álmodták meg az Emerald Residence apartmanházat és boutique hotelt.

A hónapok óta tartó korlátozások miatt egyébként a hazai és nemzetközi szállodaipar is nagyon nehéz helyzetben van – egy elemzés szerint Magyarországon a korlátozások fokozatos feloldásával a nyári hónapokban térhet magához valamennyire, az egy kiadható szobára jutó árbevétel 2019-es szintjét várhatóan csak a 2023-as szezonban érheti el az iparág:

(Forrás: Uncrate)

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom