Close
Ez a New York-i lakás olyan elegáns, akár egy füstös whisky

Ez a New York-i lakás olyan elegáns, akár egy füstös whisky

Csodálatos blend!

A brooklyni Amity Streeten újítottak fel egy negyedik emeleti, teljesen lepusztult lakást varázslatosan a Selma Akkari és Rawan Muqaddas dizájnstúdió építészei. Maga az épület 1910-ben épült az Amity és Clinton utcák sarkán, az átalakításkor pedig a meleg és minimalista megoldásokra törekedtek a tervezők.

Az eredmény pedig annyira ízléses és visszafogottan elegáns, hogy nem bírunk betelni vele.

A tervezők az épület építésének évéhez nyúltak vissza hangulati elemekben és tették hangsúlyossá a lakás eredeti részletgazdagságát.

Az átalakítás során két stúdiólakást nyitottak össze egy lakótérré, az enteriőrben pedig az aranybarna, krémes, meleg és füstös színek dominálnak.

Elkortyolnánk itt egy Single Maltot!

(Fotók: Sean Davidson)

elegáns | new york | lakás | dizájn | építészet

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram