Close
Elképesztően szép a kilátás Izland fantasztikus lagúnájából

Elképesztően szép a kilátás Izland fantasztikus lagúnájából

Nem csupán az elemek töltődnek fel azonnal a Sky Lagoonban, a szemnek is káprázatos élményt nyújt az új termálközpont.

Izlandot rengeteg mindenért lehet szeretni – a temérdek izgalmas látni- és élveznivaló között pedig különösen jó program a termálvizes lagúnákban lazítani a testet és tölteni a lelket. A jövő évtől pedig ezt az élményt viszi egészen új szintre a Reykjaviktól pár percnyire fekvő Kársnes kikötőben kialakított Sky Lagoon.

A lagúna Izland egyik leggyönyörűbb partszakaszán épült, és félelmetesen szép belőle a kilátás az Atlanti-óceánra, a páratlan északi fényre, a lemenő napra vagy épp az éjszakai égboltra.

Dagny Petursdottir, a Sky Lagoon menedzsere szerint a lagúnában a vendégek a gyógyvíz segítségével összekapcsolódhatnak testükkel, szellemükkel és lelkükkel, miközben fantasztikus kilátásban gyönyörködhetnek. Petursdottir emellett hangsúlyozza, hogy a termálvízben relaxálás Izland kultúrájának nagyon erős része – ezt teljesen meg is értjük a képek alapján.

A lagúna maga egy hetvenméteres medence, melynek vége tökéletesen beleolvad az óceánba – valamint a dizájnban a hagyományos, izlandi gyepházak elemei is megjelennek. A Sky Lagoonban emellett hideg vizes medencében, szaunában, egy lagúnán belüli bárban, étteremben és üzletekben is remekül eltölthetjük az időt.

A Sky Lagoont 2021 tavaszán nyitják meg, úgyhogy már most elkezdhetjük a jövő évi költségvetésbe betervezni ezt a páratlan élményt!.

(Forrás: Travel + Leisure)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom