Close
Elképesztően vagány lett a frissen átadott Városligeti Sportcentrum

Elképesztően vagány lett a frissen átadott Városligeti Sportcentrum

Street workout, extrémsportok, pumptrack pálya, mászófal és temérdek más a vadonatúj sportközpontban. Nagyon pompa lett!

Szerdán átadták az új Városligeti Sportcentrumot, Budapest legsokoldalúbb új sportközpontját – jelentette be Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója. A sportcentrumban több mint egy tucat lehetőség áll rendelkezésünkre: klasszikus sportágakat próbálhatunk ki, olyan extrémsportokat művelhetünk, mint a mászófalon mászás és a pumptrack pálya meghódítása, vagy épp teqball- és pingpong-asztalokon is játszatunk, plusz a street workout nagyjából kétszerese egy átlagos városi testvérének.

Az Ajtósi Dürer sor és a Dózsa György út kereszteződésénél kialakított sportközpont harminchatezer négyzetméteres és ebből a videóból kiderül, mennyire igényes és sokoldalú lett a hely.

Ez is érdekelhet:

(Fotó és videó: Liget Budapest, Városliget Zrt.) 

budapest | egészség | sportcentrum | extrém sport | street workout

FOLYTASD EZZEL

Tizenkét év után újra megnyílik Ázsia legnagyobb vasútállomása

Úszó „szigetvárost” épít az óceánszint emelkedése miatt a kedvelt luxusnyaralóhely

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom