Close
Elképesztően vagány lett a frissen átadott Városligeti Sportcentrum

Elképesztően vagány lett a frissen átadott Városligeti Sportcentrum

Street workout, extrémsportok, pumptrack pálya, mászófal és temérdek más a vadonatúj sportközpontban. Nagyon pompa lett!

Szerdán átadták az új Városligeti Sportcentrumot, Budapest legsokoldalúbb új sportközpontját – jelentette be Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója. A sportcentrumban több mint egy tucat lehetőség áll rendelkezésünkre: klasszikus sportágakat próbálhatunk ki, olyan extrémsportokat művelhetünk, mint a mászófalon mászás és a pumptrack pálya meghódítása, vagy épp teqball- és pingpong-asztalokon is játszatunk, plusz a street workout nagyjából kétszerese egy átlagos városi testvérének.

Az Ajtósi Dürer sor és a Dózsa György út kereszteződésénél kialakított sportközpont harminchatezer négyzetméteres és ebből a videóból kiderül, mennyire igényes és sokoldalú lett a hely.

Ez is érdekelhet:

(Fotó és videó: Liget Budapest, Városliget Zrt.) 

egészség | sportpálya | pumptrack | street workout | budapest

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram