Close
Ilyen gyönyörűnek látja Magyarországot egy német utazópáros

Ilyen gyönyörűnek látja Magyarországot egy német utazópáros

Mindig szeretünk friss szemmel ránézni arra, ami körülvesz minket; ez a német vloggerpáros pedig egészen csodálatos videóval ad szemüvegtisztítást, ha esetleg elfelejtettük volna, milyen szép is Magyarország.

Johannes Hulsch egy német utazófotós és vlogger, aki párjával együtt készítette ezt a varázslatos videót Budapestről és Magyarországról. A videó augusztus 29-én került ki, szóval nagyon friss és ropogós – és persze egy kicsit szomorú is, hogy épp most jelent meg egy ennyire idecsalogató imázsfilm Magyarországról, mikor nem igazán lehet a helyzet miatt a külföldieket hazánkba hívni. Mindenesetre gyönyörű videó lett, ami megmutatja az ország legszebb oldalát. Merülj el benne velünk!

Ez is érdekelhet:

(Via: WOW Hungary, nyitókép: Unsplash)

wow hungary | főváros | budapest | johannes hulsch | vlogger

FOLYTASD EZZEL

Kiderült, mely városokban és mennyivel lesznek drágábbak a hotelszobák jövőre

Tovább korlátozza az utasok számát Európa egyik legforgalmasabb repülőtere

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram