Close
Nem tartják meg idén a világ legfontosabb órakiállítását sem

Nem tartják meg idén a világ legfontosabb órakiállítását sem

Minden év márciusában a svájci Bázelben tudhatjuk meg az aktuális trendeket a világ legnagyobb óra- és ékszerkiállításán – idén viszont másként lesz.

Pontosabban nem lesz, mert a koronavírus miatt a szervezőknek az eseményt el kell halasztaniuk. A Baselworldre tehát egy évet várni kell: legközelebb 2021. január 28. és február 2. között látogathatjuk a patinás rendezvényt, melyen a gyártók bemutatják újdonságaikat.

Az óraipar legjelentősebb rendezvényén rendszerint a teljes szakma képviselteti magát, tehát nemcsak a gyártókkal és a cégvezetőkkel futhatunk össze, hanem kereskedőkkel, forgalmazókkal, szakújságírókkal és dizájnerekkel is cserélhetünk névjegykártyát (az idei kiállításra mintegy százezer látogatót és több ezer újságírót vártak).

A grandiózus esemény 1925-ben debütált, akkor hívtak először óragyártókat a Schweizer Mustermesse Basel kiállításra. 1983-tól Basel néven folytatódott a történet, 2003 óta pedig Baselworldként ismert az óra- és ékszerrajongók körében.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

kiállítás | koronavírus | baselworld | Svájc | bázel

FOLYTASD EZZEL

Meglepő fordulat, de a Nagy Lebowski kardigánja nagyot megy idén ősszel

Az Így jártam anyátokkal sztárja olyan apa-kollekciót dobott piacra, hogy abban nincs hiba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom