Close
Nem tartják meg idén a világ legfontosabb órakiállítását sem

Nem tartják meg idén a világ legfontosabb órakiállítását sem

Minden év márciusában a svájci Bázelben tudhatjuk meg az aktuális trendeket a világ legnagyobb óra- és ékszerkiállításán – idén viszont másként lesz.

Pontosabban nem lesz, mert a koronavírus miatt a szervezőknek az eseményt el kell halasztaniuk. A Baselworldre tehát egy évet várni kell: legközelebb 2021. január 28. és február 2. között látogathatjuk a patinás rendezvényt, melyen a gyártók bemutatják újdonságaikat.

Az óraipar legjelentősebb rendezvényén rendszerint a teljes szakma képviselteti magát, tehát nemcsak a gyártókkal és a cégvezetőkkel futhatunk össze, hanem kereskedőkkel, forgalmazókkal, szakújságírókkal és dizájnerekkel is cserélhetünk névjegykártyát (az idei kiállításra mintegy százezer látogatót és több ezer újságírót vártak).

A grandiózus esemény 1925-ben debütált, akkor hívtak először óragyártókat a Schweizer Mustermesse Basel kiállításra. 1983-tól Basel néven folytatódott a történet, 2003 óta pedig Baselworldként ismert az óra- és ékszerrajongók körében.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Olyan zoknikkal tisztelegnek a Monty Python előtt, hogy a döglött papagáj adja a másikat
Limitált kiadású, elegáns és karakteres szemüvegkeretet alkotott Schiffer Miklós és a Tipton
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom