Close
Nem tartják meg idén a világ legfontosabb órakiállítását sem

Nem tartják meg idén a világ legfontosabb órakiállítását sem

Minden év márciusában a svájci Bázelben tudhatjuk meg az aktuális trendeket a világ legnagyobb óra- és ékszerkiállításán – idén viszont másként lesz.

Pontosabban nem lesz, mert a koronavírus miatt a szervezőknek az eseményt el kell halasztaniuk. A Baselworldre tehát egy évet várni kell: legközelebb 2021. január 28. és február 2. között látogathatjuk a patinás rendezvényt, melyen a gyártók bemutatják újdonságaikat.

Az óraipar legjelentősebb rendezvényén rendszerint a teljes szakma képviselteti magát, tehát nemcsak a gyártókkal és a cégvezetőkkel futhatunk össze, hanem kereskedőkkel, forgalmazókkal, szakújságírókkal és dizájnerekkel is cserélhetünk névjegykártyát (az idei kiállításra mintegy százezer látogatót és több ezer újságírót vártak).

A grandiózus esemény 1925-ben debütált, akkor hívtak először óragyártókat a Schweizer Mustermesse Basel kiállításra. 1983-tól Basel néven folytatódott a történet, 2003 óta pedig Baselworldként ismert az óra- és ékszerrajongók körében.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom