Close
Fontos hazai esemény csúszik a koronavírus miatt

Fontos hazai esemény csúszik a koronavírus miatt

De nem marad el, csak áprilisra tolják.

Elhalasztják a Budapest Fashion Weeket. Az eseményt szervező Magyar Divat és Dizájn Ügynökség friss közleménye szerint az év legfontosabb magyar fashioneseményét a koronavírus járvány miatt nem rendezik meg az eredeti időpontban.

„A Magyar Divat & Design Ügynökség a jelenlegi európai vírushelyzetre való tekintettel úgy döntött, hogy a 2020. március 12–14. között megrendezendő Budapest Central European Fashion Weeket tervezetten 2020. április 24–26. közötti időpontra halasztja. Az esetleges változásokról és a következő lépésekről az ügynökség hamarosan tájékoztatja az érintetteket.”

Tegnap érkezett a hír, hogy a milánói Salone del Mobilét sem rendezik meg, illetve a nagyszabású genfi autószalont sem tartják meg az eredetileg tervezett időpontban.

Ez is fontos:

járvány | koronavírus | budapest fashion week | magyar divat és dizájn ügynökség

FOLYTASD EZZEL

Meglepő fordulat, de a Nagy Lebowski kardigánja nagyot megy idén ősszel

Az Így jártam anyátokkal sztárja olyan apa-kollekciót dobott piacra, hogy abban nincs hiba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom