Close
Eltörli a kötelező maszkviselést az egyik légitársaság

Eltörli a kötelező maszkviselést az egyik légitársaság

De nem az összes járatán.

A Flight Global írta meg, hogy a Norwegian bejelentette: az utasoknak nem kell többé maszkot viselniük a társaság belföldi, valamint a  Svédországba és Dániába repülő járatain. Vélhetően nem a Norwegian lesz az egyetlen lazító, hamarosan a régió más légitársaságai is követhetik a példáját.

“Szándékai szerint a Norwegian a lehető legkevesebb ideig tartaná csak fenn a 2020 júniusa óta kötelező maszkviselést, de természetesen akik ezután is viselnék a maszkot a fedélzeten, gond nélkül megtehetik” – olvasható a társaság közleményében.

Az egyéb európai országokba közlekedő járatokon azonban  továbbra is érvényes a kötelező a maszkhasználat.

Helyi médiumok beszámolói alapján a térség számos más légitársasága is úgy döntött, hogy a légitársaságok október közepi találkozóját követően enyhíti a maszkviselésre vonatkozó irányelveit. A repülőtereken ugyanakkor nincs lazítás, hanem érvényben marad a kötezelő maszkviselés.

Még szeptemberben megírtuk, hogy az amerikai Közlekedésbiztonsági Hivatal (TSA) megduplázta a repülőgépek fedélzetén maszkviselést megtagadó utasok büntetését, mivel az utóbbi időben aggasztóan megnőtt a fegyelmezetlenkedők száma.

(Forrás: Airlineratings.com, fotók: Getty Images, Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Még a PCR-teszt sem mentesít: minden magyar kötelezően karanténba kerül hétfőtől, aki Dél-Afrikából jön
Magyarország szigorú korlátozásokat vezet be mától a dél-afrikai variáns miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom