Close
Pezsgő és kaviár – Tovább emeli a luxusutazás fogalmát az Emirates

Pezsgő és kaviár – Tovább emeli a luxusutazás fogalmát az Emirates

A dubaji székhelyű Emirates már most is a világ egyik legfelkapottabb légitársasága, de úgy tűnik, még mindig nincsenek megelégedve a szolgáltatásaik színvonalával, ezért nemrégiben bejelentették: több mint kétmilliárd dollárral többet terveznek költeni a repülési élmény javítására. Ebbe pedig beletartozik majd a pezsgő és a kaviár is.

Az Emriates célja többek között az, hogy szélesebb ételkínálatot biztosíthasson az utasaiknak; megújul a vegán menü, elindul a “mozi az égben” nevű fejlesztés és a kabinbelsők is fentarthatóbbá válnak.

Úgy tudni, az újítások bevezetését már a jövő hónapban megkezdik.

Az első osztályon utazók mostantól olyan ételeket fogyaszthatnak, mint a serpenyőben sült lazac moqueca szósszal és kreol rizzsel, de megkóstolhatják a sült kacsamellet is narancsos kakukkfűvel, párolt brokkolival és burgonyával.

Ezek a fogások azonban eltörpülnek az Emirates pezsgő és kaviár élménye mellett. Az első osztályú utazóknak ugyanis mostantól korlátlan adag perzsa kaviárt biztosítanak, amihez megtalálták a tökéletes pezsgőpárosítást is a Dom Perignon palackjaiban. Ez egyben azt is jelenti, hogy

az Emirates az egyetlen légitársaság, amelyik a fedélzetén kínálhatja a luxusmárka pezsgőjét.

– Míg mások költségcsökkentéssel reagálnak az iparági nyomásra, az Emirates befektet, hogy még jobb élményt nyújtson ügyfeleinek – nyomatékosította Tim Clark, az Emirates elnöke.

 (Forrás: Food&Wine, fotó: Emirates)

légitársaság | emirates | fedélzeti menü | fedélzeti étel

FOLYTASD EZZEL

A Lamborghini olyan mézet készít, amelyet nehezebb beszerezni, mint egy luxusautót

Ezzel az egyszerű zöldséggel sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram