Close
Az Emirates új prémium turistaosztálya azonnali repülésre csábít

Az Emirates új prémium turistaosztálya azonnali repülésre csábít

A légitársaság több járatán is még magasabb szintre emeli az utasok kényelmét.

Az Emirates A380-as szuperjumbói augusztus 1-től új, prémium turistaosztály kabinokkal szállnak fel elsőként

Dubaj, Párizs a Charles de Gaulle, a London Heathrow és Sydney között,

decemberben pedig az új-zélandi Christchurch is felkerül a listára.

A szuperjumbók ötvenhat prémium turista ülést tartalmaznak az alsó fedélzet elején, a turistaosztálytól különálló kabinban, hét sorban, kettő-négy-kettő elrendezésben.

A tágas ülések bölcsőszerű kialakítást kaptak, a széles lábtámasz könnyen felemelhető, a háttámasz pedig hatféleképpen állítható, így valóban mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb elrendezést. Az ülések krémszínű bőr borítást kaptak. A kikapcsolódást USB-A és USB-C portok, valamint az üléstámlába szerelt 13,3 hüvelykes HD TV-k garantálják.

A prémium turistaosztály fogásait széles, fa borítású asztalon fogyaszthatják el az utasok. A menüben szezonális alapanyagokból készült ételek sorakoznak, melyeket porcelán étkészleten szolgálnak fel rozsdamentes acél evőeszközök kíséretében. Az italok között prémium borok és habzóborok is megtalálhatók, az étkezés után lehetőség nyílik likőrök és csokoládé fogyasztására is.

Úgy tudni, az első prémium turistaosztályú jegyeket június 1-től kezdik el értékesíteni és jelenleg hat A380-as repülőgépen érhető el a szolgáltatás. Értesülések szerint az Emirates novemberben megkezdi további hatvanhét A380-as és ötvenhárom Boeing 777-es prémium turistaosztályú kialakítását.

(Forrás: executivetraveller, fotók: Emirates)

prémium turistaosztály | utazás | turistaosztály | repülőgép | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, milyen fura kéréseket kapnak az első osztályon utazóktól

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram