Május végéig még beszerezheted a tehetséges autista fiatalokat támogató egyedi pólókat

A hónap végéig lehet megvásárolni azokat az egyedi, magyar tervezésű pólókat, amelyekkel autizmus spektrumzavarral élő gyerekek és fiatalok tehetséggondozó programját támogathatjuk.

Az Együtt az Autistákért Alapítvány az #éniskékvagyok kampány részeként egyedülálló ruhakollekciót dobott piacra áprilisban. A szervezet Labrosse Dániel kortárs képzőművésszel és a Dorko csapatával együtt álmodta meg a #KékSzív T-Shirt Pop-Up kollekciót, amelynek limitált darabjaiból több száz fogyott az elmúlt hetekben.

A pólókat – amelyek három különböző grafikával készültek – május végéig lehet megvásárolni az www.egyuttazutistakert.hu, a www.dorko.hu és a www.playersroom.hu webshopokban.

– "A #KékSzív T-Shirt Pop-Up kollekció számára készített grafikáimban is megjelennek a védjegyemnek számító tömegrajzok, amelyek tökéletesen illeszkednek az alapítvány hitvallásához, ezekkel a rajzokkal ugyanis azt szeretném kifejezni, hogy mindannyian különlegesek vagyunk, másban van tehetségünk, de ennek ellenére – vagy éppen ezért – tudunk egy nagy egészet alkotni a társadalomban" – mondta Labrosse Dániel, akinek több önálló kiállítás van a háta mögött, munkája szerepelt már a londoni Tate Modern művészeti múzeum csoportos kiállításán, s a STRAND Fesztivál számára is készített egy emlékezetes, több száz mozaikkockából álló hatalmas installációt.

Ezen felül a Dorko tavaszi-nyári cipőújdonságával, a DRK Ultralight modell kék színű változatával is a nemes ügyet segíthetjük: a divatmárka minden megvásárolt kék lábbeli árából 1tíz százalékot ajánl fel a program részére. Az egyedi pólókkal és cipőkkel az AUTTALENT 2021 – Együtt a tehetségekért elnevezésű tehetséggondozó program tőkealapjának növeléséhez járulhatunk hozzá.

Az AUTTALENTRE olyan autizmus spektrumzavarral élő, 6-30 éves korú gyermekek, fiatalok jelentkezését várja weboldalán az alapítvány – július 30-ig –, akik valamilyen kiemelkedő képességgel, tehetséggel rendelkeznek a zene, a képzőművészet, egyéb művészeti ágak (mozgókép, fotó stb.), a sport, a tudomány, a kutatás/fejlesztés/innováció vagy a számítástechnika területén.

póló | AUTTALENT 2021 – Együtt a tehetségekért | #éniskékvagyok | akció | jótékonyság

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom