Close
Teázásra és stresszoldó erdőfürdésre hív Noszvaj

Teázásra és stresszoldó erdőfürdésre hív Noszvaj

Találtunk egy remek programot július 12-ére, Heves megyében, Noszvajon. A község egyébként is kedves a szívünknek, hát még, ha ilyen klassz időtöltést ajánlanak. Július második vasárnapja tökéletes időpontnak ígérkezik az erdőfürdésre, ami lényegében egy stresszoldó, vezetett séta, a végén egy erdei teázással. 

A program az egri Rév által szervezett, Gyökerektől szárnyakig elnevezésű stresszkezelő program keretében valósulhat meg. Fontos, hogy regisztrációhoz kötött, kifejezetten felnőtteknek szervezett kikapcsolódás, hogy sikerüljön a teljes ellazulás, elcsendesedés. Azt ígérik, hogy a test és az elme is megpihen majd, ennek pedig ötletes záróakkordja a teázás.

A délutáni órákban indul a séta, ahol megismerhetjük majd a hevesi erdők élővilágát, hallgathatjuk a levelek neszét és az énekesmadarak dalait. További információt a rendhagyó sétáról itt található.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Pixabay)

relax | erdőfürdő | erdő | stresszoldás | erdőjárás

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom