Close
Teázásra és stresszoldó erdőfürdésre hív Noszvaj

Teázásra és stresszoldó erdőfürdésre hív Noszvaj

Találtunk egy remek programot július 12-ére, Heves megyében, Noszvajon. A község egyébként is kedves a szívünknek, hát még, ha ilyen klassz időtöltést ajánlanak. Július második vasárnapja tökéletes időpontnak ígérkezik az erdőfürdésre, ami lényegében egy stresszoldó, vezetett séta, a végén egy erdei teázással. 

A program az egri Rév által szervezett, Gyökerektől szárnyakig elnevezésű stresszkezelő program keretében valósulhat meg. Fontos, hogy regisztrációhoz kötött, kifejezetten felnőtteknek szervezett kikapcsolódás, hogy sikerüljön a teljes ellazulás, elcsendesedés. Azt ígérik, hogy a test és az elme is megpihen majd, ennek pedig ötletes záróakkordja a teázás.

A délutáni órákban indul a séta, ahol megismerhetjük majd a hevesi erdők élővilágát, hallgathatjuk a levelek neszét és az énekesmadarak dalait. További információt a rendhagyó sétáról itt található.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Pixabay)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom