Close
Erre a tárlatra alig lehet bejutni, de most online mégis menni fog

Erre a tárlatra alig lehet bejutni, de most online mégis menni fog

Ezt a kiállítástervet is keresztbe húzta a járvány, mégsem fogunk lemaradni róla. Kuszama Jajoi (Yayoi Kusama) szemet és fület stimuláló Infinity Room kiállítása most online tekinthető meg, a Los Angeles-i The Broad kortárs múzeum jóvoltából. 

Folytatódnak a múzeumok és galériák kultúramentő mozgalmai, és most beszállt a nyugati part egyik legmeghatározóbb kortárs művészettel foglalkozó intézménye is. A The Broad jóvoltából a tükrökkel és millió fényforrás segítségével világűr illúzióját adó tárlat – melynek népszerűsége miatt harminc másodperces szelfiszabályt kellett hozni – most elérhető online is.

Mi is megírtuk, hogy a kilencvenegy éves, még ma is aktív művész kiállítása májustól a londoni Tate-be költözött volna, de a helyzetre való tekintettel ezeket a terveket is jegelték. Az Infinite Drone néve keresztelt online projekt az új módja, hogy az otthonunkból tapasztaljuk meg az élményt. Kicsit másképp, de fotókon túllépve, audiovizuálisan. Tervek szerint a jövőben különböző zeneszerzők közreműködésével fogják változatossá tenni a videókat.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Getty Images, Tate Modern) 

múzeum | művészet | infinity room | yayoi kusama | the broad

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram