Close
Észbontóan néz ki az észak-koreai Arirang fesztivál

Észbontóan néz ki az észak-koreai Arirang fesztivál

Időutazás a múltba 2019-ből.

A sztálinista diktatúra évtizedek óta megtartja a százezer fő részvételével rendezett játékokat, amelyekre a résztvevők hónapokig készülnek. Az Arirang fesztivál a kommunizmus és úgy általában a totális diktatúrák aranykorát idézi, amikor az egyszerre mozduló százezrek, az egyszerre lendülő karok és csattanó talpak a munkáshatalom egységét, a lendületet, a nép akaratát szimbolizálták. 2018-ban az Arirang Észak-Koreában továbbra is olyan, mint egy időkapu az ötvenes évekbe, a szomorú csak az, hogy a rezsim irányítóival együtt 30 millió szenvedő alany is a múltban rekedt. A tömegjátékok viszont kétségtelenül látványosak, ami nem meglepő, ugyanis pontosan annak tervezték őket.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Egy szabad világ utolsó pillanatait vette filmre három síelő
Látnod kell, hogy mi folyik Moszkvában
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom