Close
Nem akármilyen étkészletben gyönyörködhetnek ennek a légitársaságnak az utasai

Nem akármilyen étkészletben gyönyörködhetnek ennek a légitársaságnak az utasai

Az Armani/Casa álmodta meg az Etihad új étkészletét és ágyneműit, melyekben az üzleti osztályon szolgálják fel a menüt decembertől.

Az Armani Constellation Collection elnevezésű étkészlete a hagyományos éttermi élményt szeretné visszaadni a levegőben „a kifinomult sziluettekkel, előkelő kortárs felületekkel, vegyes anyagokkal és dombornyomott mintákkal“.

„A különféle textúrák használata az Emírségek kulturális sokszínűségét reprezentálja“ olvasható a cég közleményében, melyből az is kiderül, hogy

a színpaletta Abu-Dzabi környezetének színeire reflektál, a sötétzöldhöz a datolyapálmák, az akvamarinhoz pedig a mangróveerdők adták a kiindulást, míg a palaszürke a város ikonikus látképének modernségét jelképezi.

Az étkészlethez hozzáillő párnahuzat és paplangarnitúra is jár, szintén az Armani/Casa jellegzetes mintáival. A hosszabb járatokon az utasok a légitársaság egyik új memóriahabos matracán alhatnak.

A kollekció tervezése során a fenntarthatóságot is szem előtt tartották, mint írják „a tartós, kiváló minőségű anyagok és az innovatív dizájn akár tíz százalékkal is csökkentették az eszközök tömegét, ami hozzájárul az üzemanyagfogyasztás csökkentéséhez.

Az Etihadnak oda is kell tennie magát, ha versenyre akar kelni az Emiratesszel, mely folyamatosan tovább emeli a luxusutazás fogalmát.

(Forrás és képek: Globetender)

armani | Etihad | étkészlet

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram