Ez az ország segít kilépni a buborékainkból

Az emberi arcnál kevés dolog tud kifejezőbb lenni.

A Run for Water jótékonysági szervezet egyik feladata, hogy ivóvizet biztosítson olyan afrikai területeken, ahol egyébként az ott élők nagyon nehezen tudnának hozzájutni. Munkájukat egy filmes csapat dokumentálta, amely végül a Letisha’s Well című alkotásban csúcsosodott ki. Rengeteg felvétel azonban kimaradt, ezeket láthatjuk most egybegyűjtve. Ismét megbizonyosodhatunk róla, hogy a film hihetetlenül erős médium, pár kockával képes meggyőzni bennünket arról, hogy a saját kis buborékunkon kívül is van világ, sőt, világok, amelyekben emberek élnek. Amiről még meggyőz minket ez a film, az az emberi arc hihetetlen kifejezőereje. Ennek kifejtésébe most nem is merülnénk el, inkább nézzük meg ezt a megkapó hangulatú kis mozit, és meg fogjuk érteni!

Ez is érdekelhet:

Egy különleges hely a Côte d’Azur-ön, amiről keveset hallani

A Côte d’Azur egyike a világ azon pontjainak, ahol percentként találjuk szembe magunkat képernyővédőnek beillő tájképekkel. Megnéztük az egyik kevéssé ismert, de gyönyörű pontját.

video | run for water | Etiópia

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom