Close
Luxusautókkal és elképesztő Forma 1-es programokkal fedezheted fel Európát

Luxusautókkal és elképesztő Forma 1-es programokkal fedezheted fel Európát

Az országúti kirándulásoknak egészen különleges hangulata van. A szabadság érzése minden pillanatban átjárja az utazót, hát még akkor, ha mindezt egy Porsche, egy Lamborghini vagy egy Ferrari vezetőülésében teheti meg!

Az amerikaiak hetvenhárom százaléka szívesebben vezet, mint repül. Bár hazai és európai statisztikai adatok nincsenek erre vonatkozóan, az biztos, hogy az Ultimate Driving Tours (UDT) egyedülálló programja meghozza a kedvet ahhoz, hogy volán mögé üljünk.

Az UDT olyan utazási csomagot állított össze, amely öt európai útvonalon kínál páratlan élményeket szuper autókkal, kiváló éttermekkel, extrán kényelmes szállodákkal és luxusbárok hihetetlen koktéljaival.

Az UDT Monacói Nagydíj Túráját május végén tartják. A tíznapos program során az utazók egy szuperjachtról tekinthetik meg a legendás Forma 1-es versenyt, mielőtt

öt országon keresztül Zürichbe utaznának.

A hatnapos Le Grand Tour Provence lehetőséget ad arra, hogy a Cote d’Azur mentén suhanjanak, Provence és Nizza luxusszállodáiban pihenjenek, és

ismét egy szuperjachtról tekintsék meg az autóversenyt koktélok, pezsgők és szendvicsek társaságában.

A la dolce vita után vágyakozóknak készült a Supercar Tour d’Italia,

ami Olaszország legjobb ételeit, borait, autóit és szállodáit vonultatja fel. A program résztvevői egy héten keresztül barangolhatnak Bolognában, Maranellóban, Veronában, Bormióban, St Moritz-ban és a Garda-tónál, mielőtt célba érnének a híres Olasz Nagydíjon.

A hatnapos Taste of Toscany Supercar Tour lehetővé teszi a történelmi borvidék, annak

pincészeteinek, Michelin-csillagos éttermeinek és ötcsillagos szállodáinak felfedezését.

A szintén egyhetes World Champions F1 Tour a motorsport-rajongók álmát testesíti meg, hiszen a vendégeknek lehetőségük lesz a leggyorsabb négykerekűeket vezetni Monte Carlo, Maranello, Monza és Imola leghíresebb versenypályáin.

A túráknak természetesen borsos áruk van, az exkluzív programok öt és kilenc millió forint körül mozognak.

(Forrás: RobbReport, fotók: UDT)

sportautók | luxusutazás | forma1

FOLYTASD EZZEL

A tíz legfurcsább kérés, amit a légiutas-kísérők valaha kaptak

Mutatjuk, mely európai síterepeken lehet a legtöbb hóval számolni

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram