Hatalmas elismerést kapott ez a magyar hotel, az év legjobb szállodájának választották

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) az idén januárban ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai partnerségében. Az elismeréseket péntek este adták át.

A szövetség 2013-ban azzal a céllal hívta életre a pályázatot, hogy a szektor kiemelkedő szállodáit példaképként állítsa az iparág elé és a vendégek figyelmét is felhívja a magas minőségű szolgáltatásokat kínáló hotelekre. A zsűri az értékelésnél a szállodák kínálati színvonala mellett figyelembe vette az üzemeltetést segítő innovatív fejlesztéseket és a versenytársakhoz viszonyított piaci teljesítményt is.

Hilton Budapest

Mindezek alapján az Év Szállodája 2023 cím nyertese az ötcsillagos kategóriában a Hilton Budapest lett.

A fővároson kívüli négycsillagos "full service" kategóriában a Thermal Hotel Visegrád, míg a Budapest négycsillagos "limited service" kategóriában a Hotel Vision Budapest nyert. A fővároson kívüli háromcsillagos kategóriában az Elixír Medical Wellness Hotel, Mórahalom, a Budapest háromcsillagos "limited service" kategóriában pedig a Bo18 Hotel kapta a díjat. Ezen felül a zsűri különdíjakkal is kitüntette a legjobbakat.

Thermal Hotel Visegrád

Az MSZÉSZ egyik legfőbb feladatának tekinti, hogy támogassa a fiatal tehetségeket, ezért 2024 januárjában ismét meghirdette az Év Fiatal Szállodása pályázatot, amelyre harmincöt év alatti tehetséges szállodai részlegvezetők és igazgatók nevezhettek. Az idén tizenkét sikeres fiatal döntött úgy, hogy megméretteti magát, közölük az Év Fiatal Szállodása 2023 címét Lőrincz Dániel, az Ensana Grand&Thermal Hotel Margitsziget étteremigazgatója nyerte.

Lőrincz Dániel

A győztes az ezer eurós pénzdíj és egyedi díszoklevél mellett az ország vezető szakembereivel történő konzultációkat, sajtómegjelenéseket, az MSZÉSZ Év Technológiai Újítása 2024 díjának szakmai zsűrijébe való meghívást, valamint a Magyar Turizmus Akadémia 2024 őszén induló Vezetői Akadémia programsorozatában való részvételt nyert.

Nemrég egy nemzetközi versenyen is díjat osztottak a legjobb luxushoteleknek, Magyarországról pedig ez a szálloda bizonyult a legjobbnak.

(Forrás: MTI, képek: Getty, Hilton Budapest, Thermal Hotel Visegrad, Ensana Thermal/Facebook)

díj | Év Szállodája | Hilton Budapest | hotel | Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram