Ez a három pezsgőalapú koktél minden ünnepet megkoronáz

Összeállításunkban három rendkívül egyszerű pezsgőalapú koktél receptjét mutatjuk meg, amely semmilyen tapasztalatot nem igényel, sőt, különleges eszközökre sincs szükség elkészítésükhöz, mégis valóban méltó kísérői lehetnek az ünnepi vacsoráknak.

Raspberry fizz

Hozzávalók:

  • 4 szem málna
  • 25 ml málnalikőr
  • pezsgő

Elkészítés: Zúzzunk össze egy kis tálban pár szem málnát, majd kanalazzuk át pezsgőspoharakba! Adjuk hozzá a málnalikőrt, majd öntsünk rá egy adag behűtött pezsgőt!

Kir royale

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál feketeribizli likőr
  • fagyasztott szeder
  • pezsgő

Elkészítés: Öntsünk egy evőkanálnyi feketeribizli likőrt a pezsgőspohár aljára, öntsük nyakon a behűtött pezsgővel, majd díszítsük fagyasztott szederrel!

Mimosa

Hozzávalók:

  • 1 üveg prosecco behűtve
  • 1 liter frissen facsart narancslé behűtve

Elkészítés: Egy üveg pezsgő tartalmát osszuk hat egyenlő részre a pezsgőspoharakba, majd óvatosan öntsük fel narancslével!

Ez is érdekelhet:
Három ünnepi koktél, amely otthon is könnyen elkészíthető

Bár egyszerű italokról van szó, érdemes gyakorolnunk egy keveset.

(Fotók: Getty Images, Unsplash, Pixabay)

pezsgő | koktél | szilveszter | újév | karácsony | prosecco

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom