Close
Ez a német párduc most Amerika meghódítására készül

Ez a német párduc most Amerika meghódítására készül

Állati meglepetés érkezik az ünnepekre az Egyesült Államokba. 

Egy évvel az RS5 Panther után újabb párducot ereszt az Audi az utakra: ezúttal az R8-asból készül limitált kiadás. Európában jó ideje kapható az Audi R8-as hátsókerék-meghajtású változata, az USA-ban viszont karácsony környékén lesz csak elérhető a Panther Edition.

Igyekeznie kell annak, aki szeretné a garázsában tudni az exkluzív modellt, mert csupán az első harminc példány kap különleges megjelenést és extrákat.

Ennek persze az a következménye, hogy vastagabban fog majd a ceruza: a párduc mintegy negyvenezer dollárral kerül többe az alapváltozathoz képest.

Az egyszerre kecses és vad kupé motorházába egy 540 lóerős V10-es benzinmotort rejtettek, amely 323 km/h sebességig képes gyorsítani az autót, nulláról százra 3,6 másodperc alatt ér.

Az enteriőrje természetesen a prémium kategóriába repteti a sofőrt és utasát: a belső tér minőségi piros-fekete színekben pompázó Nappa verseny bőrüléseket kapott kontrasztos varrással, a felnik egyébként szintén ezt a színvilágot képviselik.

Az Audi R8 Panther Edition ára 185 ezer dollárról indul majd.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Wheelsage)

limitált | gyors | kiadás | exkluzív | verseny

FOLYTASD EZZEL

Az Orient expressz tengerre száll, hogy megidézze a körutazások aranykorát

Ritkán találni ilyen hibátlan Ferrarit a pajtában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram