Close
Ez a német párduc most Amerika meghódítására készül

Ez a német párduc most Amerika meghódítására készül

Állati meglepetés érkezik az ünnepekre az Egyesült Államokba. 

Egy évvel az RS5 Panther után újabb párducot ereszt az Audi az utakra: ezúttal az R8-asból készül limitált kiadás. Európában jó ideje kapható az Audi R8-as hátsókerék-meghajtású változata, az USA-ban viszont karácsony környékén lesz csak elérhető a Panther Edition.

Igyekeznie kell annak, aki szeretné a garázsában tudni az exkluzív modellt, mert csupán az első harminc példány kap különleges megjelenést és extrákat.

Ennek persze az a következménye, hogy vastagabban fog majd a ceruza: a párduc mintegy negyvenezer dollárral kerül többe az alapváltozathoz képest.

Az egyszerre kecses és vad kupé motorházába egy 540 lóerős V10-es benzinmotort rejtettek, amely 323 km/h sebességig képes gyorsítani az autót, nulláról százra 3,6 másodperc alatt ér.

Az enteriőrje természetesen a prémium kategóriába repteti a sofőrt és utasát: a belső tér minőségi piros-fekete színekben pompázó Nappa verseny bőrüléseket kapott kontrasztos varrással, a felnik egyébként szintén ezt a színvilágot képviselik.

Az Audi R8 Panther Edition ára 185 ezer dollárról indul majd.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Wheelsage)

FOLYTASD EZZEL
Közelebb hozza az elektromos autózást a Mercedes-Benz
A moszkvai éjszakát az új Rolls-Royce Ghosttal hódítanánk meg
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom