Close
Ez lesz az idei év legütősebb desszertitala

Ez lesz az idei év legütősebb desszertitala

Az egyik nemzetközi élelmiszerlánc amerikai üzleteiben egy igazán különleges alkoholos ital hódit. A ChocoSecco, azaz a csokoládés prosecco minden kétséget kizáróan az idei év legnagyobb dobása lesz.

Az édes ízvilág keveredik a pezsgő fanyarságával a ChocoSeccóban.

A csokoládé és a prosecco találkozása teljesen új értelmet ad az ünnepi alkalmakra tartogatott pezsgőknek.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a kettő tökéletesen illik egymáshoz, az viszont merőben új megközelítés, hogy a csokoládét nem desszertként kínálják a kiváló proseccók mellé, hanem belecsempészik azt.

Nem ez az első alkalom, hogy a nemzetközi kereskedelmi láncban felbukkan egy-egy különlegesebb alkoholos ital, úgy tudni, hogy az Egyesült Államokban a ChocoSecco megjelenését a hálaadás előtti napra időzítik, így november 25-től lesz megvásárolható nagyjából hét dollárért.

Ez is érdekelhet:

alkohol | gasztronómia | alkoholos ital | ital | prosecco

FOLYTASD EZZEL

A brit boltokban is limitálják ezt az alapvető élelmiszert, igaz, más okból, mint nálunk

Ünnepi harapnivalók, amik tökéletesek meccsnézéshez is

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram