Close
Ez lesz az idei év legütősebb desszertitala

Ez lesz az idei év legütősebb desszertitala

Az egyik nemzetközi élelmiszerlánc amerikai üzleteiben egy igazán különleges alkoholos ital hódit. A ChocoSecco, azaz a csokoládés prosecco minden kétséget kizáróan az idei év legnagyobb dobása lesz.

Az édes ízvilág keveredik a pezsgő fanyarságával a ChocoSeccóban.

A csokoládé és a prosecco találkozása teljesen új értelmet ad az ünnepi alkalmakra tartogatott pezsgőknek.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a kettő tökéletesen illik egymáshoz, az viszont merőben új megközelítés, hogy a csokoládét nem desszertként kínálják a kiváló proseccók mellé, hanem belecsempészik azt.

Nem ez az első alkalom, hogy a nemzetközi kereskedelmi láncban felbukkan egy-egy különlegesebb alkoholos ital, úgy tudni, hogy az Egyesült Államokban a ChocoSecco megjelenését a hálaadás előtti napra időzítik, így november 25-től lesz megvásárolható nagyjából hét dollárért.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő vegán ételeket kínál ez a légitársaság a vegánuár ideje alatt
Hat ok, amiért kezdj el már ma gyömbér teát inni
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom