Close
Két napig nem telefonozol és kapsz ezer dollárt. Benne vagy?

Két napig nem telefonozol és kapsz ezer dollárt. Benne vagy?

Nincs képernyősimogatás, nincs csetelés, nincs posztolás.

A Salt Lake City-ben működő SatelliteInternet.com a napokban hirdette meg a Digital Detox Challenge játékát, amely arra buzdítja az amerikaiakat, hogy hanyagolják a technológiát és az internet helyett inkább a természethez kapcsolódjanak.

“Az utóbbi időben rengetegen érdeklődnek az Államokban a szabadtéri tevékenységek iránt, erre utal például, hogy egyre többen vásárolnak vagy bérelnek lakóautót. Sokan persze műholdas internettel felszerelt járgányt kérnek, elvégre 2020-ban nehéz elképzelni az életünket nethozzáférés nélkül. Mégis azt szeretnénk, hogy az emberek lépjenek ki ebből a világból és töltsenek el több időt a természetben” – olvasható a társaság közleményében. Ide tartozó érdekes statisztika, hogy egy amerikai naponta átlagosan kilencvenhatszor csekkolja a mobilját, ami döbbenetesen magas számnak tűnik.

A digitális detoxra jelentkezőknek nincs más dolguk, mint kitölteni a megfelelő adatokat a megfelelő helyen, aztán reménykedni a sorsolásnál. Mindössze egy nyertes lesz, aki egy teljes hétvégét tölthet el egy lakóautóban egy általa választott nemzeti parkban úgy,

hogy két napig semmiféle kütyüt nem használhat (annyi azért megengedett, hogy az odaúton a navigációhoz igénybe vehető a telefon).

A kaland végén a frissen méregtelenített kiválasztott visszacsatlakozhat az online térbe és megírhatja a telefonmentes hétvége tapasztalatait. A nyertes kezdésnek négyszéz dollárt, aztán további hatszázat kap, amennyiben sikerrel abszolválja a feladatot, illetve a lakóautóbérlés és ezer dollárig az étkezési költség is biztosított.

A feladatra bárki jelentkezhet, aki elmúlt huszonöt éves, van jogosítványa és legálisan vállalhat munkát az Egyesült Államokban. A határidő szeptember 30., a nyertes egy főt vihet magával a különös hétvégére.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

 

 

FOLYTASD EZZEL
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Vízágyúkat kellett bevetni, annyian tüntetnek a kötelező védettségi igazolvány ellen Triesztben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom